Lifehack je niečo v zmysle praktických a prispôsobivých vedomostí premenených na skutky, s cieľom zameraným na zlepšenie zdravia, šťastia, produktivity, vzťahov a podobne
Najviac vyuzivam metodu (metody):
1. JBMNT
2. PROKRASTINACIA (nemylit si s JBMNT, lebozto existuju rozdiely)
3. FB (v poslednom case BIRDZ)
4. A este, aby som zdoraznil vyznam JBMNT hra dolezitu ulohu pri:
A) Zachrane zivotov Ochrany zivotneho prostredia
C) Zabave
Využíval som, asi 8 krát počas skúšobnej doby, keď sa mi nechcelo vstávať do práce, tak som spal ďalej a potom som napísal, že som zaspal, ale hrozil mi vyhadzov a musel som s tým prestať
co ja viem ci v beznom zivote.. ale v praci, ked mam nejake datove vystupy z nejakych experimentov, tak si sam vytvaram algoritmy na párovanie dát (nie všetky mašiny majú rovnaký interval zberu dát, niekedy su intervaly nepravidelne).. tak si robim programy, ktore tie data poupratuju tak ako potrebujem, aby som pri tom nestravil mladost, kedze ide niekedy o desattisice experimentalnych bodov..
dalej som sa naucil, ze na vsetky prihoreniny v kuchyni pomaha hydroxid sodny.. ked mam prihoreny hrniec, tak ho vyvarim v hydroxide..
Náušnice som si kvôli prehľadnosti zatriedila do papierových doštičiek, gumičkami vyriešila niektoré rozhádzané veci, káble po dome a bielizeň, o konáre stromu som vyviazala paradajky, vyrobila si dosku na rýchle skladanie oblečenia na presný potrebný rozmer z kartónu...
... na všeličo mi pomohla páska, celofán a igelitové vrecká a ďalšie nápady.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
1. JBMNT
2. PROKRASTINACIA (nemylit si s JBMNT, lebozto existuju rozdiely)
3. FB (v poslednom case BIRDZ)
4. A este, aby som zdoraznil vyznam JBMNT hra dolezitu ulohu pri:
A) Zachrane zivotov
Ochrany zivotneho prostredia
C) Zabave
dalej som sa naucil, ze na vsetky prihoreniny v kuchyni pomaha hydroxid sodny.. ked mam prihoreny hrniec, tak ho vyvarim v hydroxide..
lepiaca paska vyriesi takmer kazdy problem
a co ja viem co este.. mozno ma napadne..
... na všeličo mi pomohla páska, celofán a igelitové vrecká a ďalšie nápady.
ja som tak lenivy človek, že mi netrvá dlho vymyslieť, ako si niečo zjednodušiť... ja lifehackami žijem a tie najdôležitejšie asi nie je dobré menovať