S našou triedou vymýšľame tento rok program na imatrikulácie a rozhodli sme sa pre tému vývoj sveta, no väčšinou nevieme čo tam dať A dejepis nám tiež bohvieako nejde, takže nás nevie nič napadnúť. Máme to zatiaľ tak, že na začiatku príde boh, ten má ne
@stodvacinkar mali sme vymyslených veľmi veľa tém, no na ničom sme sa nevedeli dohodnúť. Jediná téma, ktorá sa páčila všetkým bola táto, pretože si na ňu nikto nikdy netrúfol. Áno, uvedomujeme si, že je ťažká, no snažíme sa ju zvládnuť, čo najlepšie ako to pôjde. Možno ju nakoniec aj zmeníme, ale zatiaľ sa snažíme niečo vymyslieť k tejto, pretože sa nám páči. Ja len prosím o pomoc
ytiez robime a tema je jungla.. D a tiez hovno vieme.. lebo vzdy tobol ov klulturaku len zas kedmy nieco mame orbit jeto v telocvicni ale vieme zetma bude velkym napisane WELCOME TO THE JUNGLE.. a tiez tam bude tarzan
ja si myslim ze ked proste na tu temu neviete moc vymysliet tak to proste zmente hlavna je tema anehc tak zaujme... apotm ulohy im dake date nemusite tma vystupovat vsak ide onich nie ...tma zaatancujte atak.. ved ale to je ais nudná tema taka prenich teda jais to myslim ked uz neviete moc vyymsliet
@qirqi boli tam aj nejake scenky a tanec ci len hudba? No tym pravekym clovekom mal byt tarzan aspon tak sme to chceli a premyslala som po tom mnozte sa by mohli ist najstarsie ludske civilizacie, nejaky vinettou a indianske tance a dalej neviem:/
@bejak snazili sme sa vymysliet temu, kde sa bude dat zakomponovat vsetko, co nas napadne, ne nepodarilo sa to:/ a vobec nevieme vymysliet nic nove, preto ostavame pri vyvoji:/
@bumsakalaka my tiez robime tento rok.. mysme jeste nerobili ved nie yymslite urcite nieco neboj nic.. .. my to robime len 15 no .:/ vedale chapes neni toaztak moc zaujimave aletlen jasi myslim! ..takdajte niake oldies dake 70 roky .. alebojaneviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
nenapadá vás niečo prosím? :/
Však keď raz mám v dejínách šuvix a história pre mňa začala 20. storočím tak sa nepustím do podobného zadania.
Vždy to bývalo tak, že imatrikulujú starší mladších a potom tam je akože diskotéka do rána alebo čo to bolo
no a keby prišli nejakí ochlpení pravekí ľudia v kožených trenkách na začiatku by bolo lepšie podľa mňa.
a potom by záležalo, či to aj nejak oblastne chcete.
ja si myslim ze ked proste na tu temu neviete moc vymysliet tak to proste zmente hlavna je tema anehc tak zaujme... apotm ulohy im dake date nemusite tma vystupovat vsak ide onich nie ...tma zaatancujte atak.. ved ale to je ais nudná tema taka prenich teda jais to myslim ked uz neviete moc vyymsliet
@bejak snazili sme sa vymysliet temu, kde sa bude dat zakomponovat vsetko, co nas napadne, ne nepodarilo sa to:/ a vobec nevieme vymysliet nic nove, preto ostavame pri vyvoji:/
Ako Ježiš premenil vodu na víno a ožral všetkých apoštolov, či koho, napríklad?