myy myy myy..kolko sme asi mali? cca 11 posadali sme si do kruhu dali sviecky a vyvolavali vsade ticho, temna noc buchlo zrazu okno hned sme zaliezli pod postel a drkotali sme sa tam
hej,ale bolo to len tak zo srandy...ked sa segra jedneho chalana(cca 18) dozwedela ze sme ich wywolavali,uplne na nas zacala hucat,ze s tym ma skusenosti a ze to uz nikdy nemam robit...ale nwm co si maam o tom mysliet
ked vyvolavas duchov nikdy nevyvolas ducha ktoreho chces...pride len neaky zly duch robit sarapatu.....btw...... je vela clankov ako sa duchovia vyvolavaju ale malo o tom ako ich odvolat s5....
neviem ci na to verim...ale radsej by som nechala duchov duchmi...
Keď som mala asi devať so spolužiačkou pod katedrou počas družiny a o pár dní neskor s tou istou spolužiačkou na roznych iných miestach vrátane rozostavaného domu. Obe sme sa priam pretekali vo vymýšľaní spektier, ktoré sme videli Super zážitky, ale nič skutočné. Proste hry. Ona to chúďa brala aj vážne, ja som sa zvráteným sposobom bavila. Vždy som bola divná .
No len nejak ten duch nechcel prísť! Jediné čo sme tým vtedy dosiahli,bolo to,že sme celé pokakané jačali po dome
Neviem prečo,ale od 8 do 11 nás(ja+spol.) stále takéto debiliny držali,až tak,že sme v nejakom filme videli že sa spojili krvou dve kamošky,tak sme to "spravili" aj my..
Jo... my sme v škole vyvolávali duchov... a keď sme vyvolali, tak spadol obraz, potom tam bol taký šašo a zrazu mal iné oblečenie a odpadol mu nos :/ my sme sa báli jak šalení
myslim ze v siedmom rocniku ked sme boli na skolskom vylete ale uz si nepamatam ci sme sa k tomu dostali viem ze sme mali sviecky a podobne ale chalani nas strasili no prosto trieskali nam na okienka chatky a take somariny
to su take pubrtacke namotavky (nic v zlom) ale vyvolavnaioe mrtvych a duchov vazne nie je na hranie. ze sak podme si zahaluzit. moze to na dotycnom nechat aj trvale nalsdky a paranoje a stres.
@21 ...nedroguj tolko boa, lebo ti uz riadne sisi z toho Zaroven s tebou tak troska suhlasim v prispevku cislo @27 ...a duplom ked su to decka sproste riadne...8 ci 11 rokov a taka blbost niekomu napadne...POTLESK!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
neviem ci na to verim...ale radsej by som nechala duchov duchmi...
No len nejak ten duch nechcel prísť! Jediné čo sme tým vtedy dosiahli,bolo to,že sme celé pokakané jačali po dome
Neviem prečo,ale od 8 do 11 nás(ja+spol.) stále takéto debiliny držali,až tak,že sme v nejakom filme videli že sa spojili krvou dve kamošky,tak sme to "spravili" aj my..
..ze POKRVNE SESTRYY
bol spln, polnoc...bolo to kúl a ideálne na vyvolávanie...
posadali sme si do kruhu, zapálili dajaké sviečky, chytili sa za ruky, dajakého neviem koho sme vyvolali a zrazu sa zapálilo svetlo
tak rýchlo som ešte nikdy nebehala