Už mi malé deti hovoria teta, dokonca už som zažila aj oslovenie "pani" a aspoň tri roky si odo mňa nepýtali občiansky v obchode. Ale minulé leto v košickom Colloseu som sa zapáčila asi 16ročnému pankáčovi, ktorý skoro onemel, keď zistil, ze som vydatá, takže ešte to hádam nie je také zlé.
Dosť záleží, čo mám oblečené. V kabáte vyzerám staršie (aj vyššie!), ale zasa v riflovej bunde alebo v oversized tričku, si myslím, že vyzerám mladšie. Ale ak ide o tvár, tak asi staršie
O par rokov mladsie nez mam. Ale posledne dva roky zivota sa mi velmi podpisali na vzhlade, strasne to vidim ked kukam stare fotky. Nuz, stanu sa sracky a nepomozete si. Fakt sa musim asi zacat o seba viac starat uz v tomto veku
Dnes som bola na manikure a Vietnamka mi tipla 14-15 rokov a bola v šoku keď som jej povedala koľko mám.. Asi to bolo tým, že som nebola vôbec namaľovaná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a raz tuším ako 14-r. chlapča
takže v priemere, asi na svoj vek, len pohlavie je neisté
a chvilku mozno budem vyzerat mladsie teraz, dufajmw