Zdravim, prosim Vas neviete niekto nahodou vyznam symbolu hodin? Videl som vela tetovani s tymto vzorom a chcel by som vediet aspon priblizne co vyjadruje tento symbol. Dakujem » media-cache-cd0.pinimg.com/736x/2e/65/14/2...
maugly ty si logika nepytam sa na hodinky na ruke, aby si vedel kolko je hodin alebo ja neviem co si tym myslel.. tetovanie - symbol hodin co znamena.. takisto ako hviezda, sova, lebka, pentagram atd..
VIE NIEKTO CO ZNAMENA SYMBOL HODINIEK?
n0win0u nehnevaj sa ale ta "pesnicka" je pekny shit
TrTrTrTr TrTr TrTrTrTr ziadna melodia muzika 0 bodov a iba skrieka takze aj spev 0 bodov
A neboj pocuvam asi vsetky druhy hudby aj metal a pod a toto sa nechyta na Iron Maiden, Korn, Marilyn Manson, System of a Down a podobne.. bez urazky
keby sa chcem zasmiat tak napisem "piste prosim vtipne komentare a robte si zo mna srandu" dakujem ericca aspon ty si normalna.. najde sa este niekto normalny?
@weasley7 v pohode, tvoj nazor ked sa ti to nepaci. ale netvrd, ze melodia 0, muzika 0 a spev 0. lebo ja mozem tvrdit ine a pravda bude potom niekde v strede ( co i tak nie je a nebude )
Vazne sa pytas toto? Tak vo vseobecnosti cas (plynuci), zivot ale pre dotycneho to moze byt i spomienka na bars co. Napriklad na to, ze si prvy krat vrzol pod hodinami a splodil kukacku. Nepytaj sa hluposti a nemusis cakat hlupe odpovede
@2 ktora je pomimo to aj odbornicka na virtualnu psychoanalyzu, modna navrharka a laurelat na nobelovu cenu za literaturu, s dielom "ako som vyfajcila frajerovi a on sa 5x za sebou spravil"
Super vela som sa toho dozvedel.. keby sa niekto opyta co znamena mesiac tak prvy krat jebali pod mesiacom a splodili mesiac..
luc.ka pokial tiez nemas co k tomu povedat naco sa ozyvas.. jzs ludia..
Pre každého niečo iné, nie je to univerzálne. Všeobecne ale plynutie a pomynuteľnosť asu, či si ichd aju vytetovať tak aby boli na nejakej konkretnej hodine ekdy sa neičo stalo.
@3 @14 - splodili kukačku to bol pre mňa nečakaný gól @15 - také literárne dielo by som si určite kúpil už len zo zaujímavosti... Nepoznám žiadnu tak "tuhú fajčiarku" že 5x za sebou - Hm hm hm
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ozubene kolieska ^__^
VIE NIEKTO CO ZNAMENA SYMBOL HODINIEK?
TrTrTrTr TrTr TrTrTrTr ziadna melodia muzika 0 bodov a iba skrieka takze aj spev 0 bodov
A neboj pocuvam asi vsetky druhy hudby aj metal a pod a toto sa nechyta na Iron Maiden, Korn, Marilyn Manson, System of a Down a podobne.. bez urazky
to je uplne najvacsia svetova zahada.
luc.ka pokial tiez nemas co k tomu povedat naco sa ozyvas.. jzs ludia..
@14 - splodili kukačku to bol pre mňa nečakaný gól
@15 - také literárne dielo by som si určite kúpil už len zo zaujímavosti... Nepoznám žiadnu tak "tuhú fajčiarku" že 5x za sebou - Hm hm hm
a manson by im mohol robit tak nosica vody