romanticke ne... a ani cisto uvahove alebo cisto fantasticke... hm, newem... nieco s takou dobrou myslienkou, nieco co nebude len ciste prerozpravanie nejakeho pribehu, ale ze ti to aj nieco da
krjú: čiže si čítala asi aj Väzeň mojej túžby ...a ak nie, tak odporúčam, to je moja najobľúbenejšia vôbec kniha z lindseyoviek, ešte aj meno hrdinky si dodnes pamätám
@16 Nie som si istá, už som prečítala toľko kníh, že mám v tom chaos.
ale v poslednej dobe som si aj tú Beatrice Smallovú obľúbila, má to taký akčný dej, do deja je zapletených veľa osôb, boje, Henrich VIII. a jeho manželky či dcéra alebo iní panovníci.
Konečne nejaké kvalitné postapo. Niečo v európe konečne, nie len americké blbosti. Poprípade upírsko-mestské fantazy. Niečo na štýl nočnej hliadky ale bez všetkých tých kúziel a sprostostí okolo toho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Vymyslene sci-fi / fantasy pribehy s velkou davkou inteligentneho humoru so stipkou morbidnosti
napr. od Beatrice Smallovej, Johanny Lindseyovej, Amandy Quickovej....
ale v poslednej dobe som si aj tú Beatrice Smallovú obľúbila, má to taký akčný dej, do deja je zapletených veľa osôb, boje, Henrich VIII. a jeho manželky či dcéra alebo iní panovníci.