Hm, ak bude dlho trvať hospodárska kríza v Maďarsku a politici budú musieť zastierať svoju neschopnosť vyriešiť hospodárske problémy Maďarska, tak možno aj u nás DD
@2norbi2 Irán nepovažujem za veľkú hrozbu, áno sú to fanatici, majú zdroje, ale je to civilizovaná, moderná krajina, kde sú ľudia relatívne bohatí.
Za oveľa väčšiu hrozbu považujem skôr Severnú Koreu, sú to fanatici, ľud je ovplyvnený propagandou proti okolitému svetu, majú obrovskú armádu, možno aj jadrové zbrane a množstvo vyhrážok...
myslím si že určite vznikne... najpravdepodobnejšie by som za tým hľadal USA a ich preslávený ""terorizmus"" (musel som tam dať dvojnásobné úvodzovky lebo jedny mi nestačili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
skúste si prečítať toto, donútilo ma to premýšľať nad danou témou...
» www.aktuality.sk/clanok/145303/p...
toto len tak v nejakom sme.sk nenapíšu... otázka znie prečo?????
Za oveľa väčšiu hrozbu považujem skôr Severnú Koreu, sú to fanatici, ľud je ovplyvnený propagandou proti okolitému svetu, majú obrovskú armádu, možno aj jadrové zbrane a množstvo vyhrážok...
Ako povedal Einstein: "Neviem akymi zbranami sa bude bojovat v tretej svetovej vojne, ale vo stvrtej to budu kamene a palice."
A podla mna ludstvo si to velmi dobre uvedomuje..