Caves ... Predstavte si, ze chodite s niekym nejaky mesiac, no predtym ste sa velmi nepoznali. Zarzu by ste sa dozvedeli, ze on sa o vas rozpraval s kamaratmi stylom, ze ak mu nedate, tak sa s vami rozide. No na druhej strane stale vam tvrdi, ako vas velm
eh, no ak by som mala overene ze to fakt hovoril a nejaky dobrak si to len nevymyslel, tak jasne ze by som ho poslala dpc. a to som dost tolerantna, mozno este aj pri nejakom podvode by som si veci dvakrat premyslela, ale taketo reci o mne by som vyriesila velmi rychlo, kedze jeho umysly a celkovo nazor na mna je z nich pomerne zretelny.
Kde na takých debilov chodíte
Neviem , ale je veľa takých chlapcov a o niektorých sa to dozvieš až keď sa s ním vyspíš..lepšie pre teba..Mala by si mu to povedať, že si sa také niečo dopočula a doplniť to o @1
@daarkness jop lepšie pre teba ako povedal @9 niektoré to zistia až po tom.....vo vzťahu si majú obaja jeden druhého vážiť a to mi príde také....buď iba machruje pred kámošmi, čo je fakt úbohé, alebo to myslí vážne čo je tiež úbohé....
V tomto podani to znie zle, ale inak to nepovazujem za bohvieako poburujuce. Mas pozeram osemnast, priatel asi tiez nejak tolko, ste spolu kratko, jeho kamosi su zvedavi, tvoje kamosky su zvedave, co a ako medzi vami.
Ze chce v tomto bode uz sex, je jeho preferencia, ak to inak vidi na rozchod, nic vam v nom nebrani Bolo by ine, keby ta vydieral/nutil/ohovaral/ponizoval (co mozno robi, ale z uvodneho prispevku to nevyplyva), ja to vidim tak, ze proste chce sex a ak sa v tom nepohodnete, nechce s tebou dalej byt, fair enough. Ty mas zrejme ine predstavy a je pochopitelne, ak ta to urazilo, takze sa zrejme mozes nanho s pokojnym svedomim vybodnut.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Alebo len potreboval machrovať -> chudák -> čau
A kvôli takýmto potom ženy nariekajú, že všetci muži sú rovnakí hold...
Neviem , ale je veľa takých chlapcov a o niektorých sa to dozvieš až keď sa s ním vyspíš..lepšie pre teba..Mala by si mu to povedať, že si sa také niečo dopočula a doplniť to o @1
Facku.
Alebo kopačku medzi nohy :letim:
a poslala ho do p***
úbožiak
ako to, že si ho neodhadla už skorej? veď keď je niekto blbeček, tak to predsa musí byť vidno
Ze chce v tomto bode uz sex, je jeho preferencia, ak to inak vidi na rozchod, nic vam v nom nebrani Bolo by ine, keby ta vydieral/nutil/ohovaral/ponizoval (co mozno robi, ale z uvodneho prispevku to nevyplyva), ja to vidim tak, ze proste chce sex a ak sa v tom nepohodnete, nechce s tebou dalej byt, fair enough. Ty mas zrejme ine predstavy a je pochopitelne, ak ta to urazilo, takze sa zrejme mozes nanho s pokojnym svedomim vybodnut.
(Boze, JA rozdavam taketo rady. slight_smile: