Je tu niekto, kto robi na objednavku webstranky? Uvazujem, ze by som si takto zacal zarabat peniaze aj ja a poznam par ludi, ktori si takto zacali zarabat velke peniaze uz v sestnastich...
Ak teda s niecim takym mate skusenosti, ako ste s t
ja s tom skusenosti nemam. ALepoznam jedno kto aj ano. A jemu nukal jeden znami za dva dni asi 40 tisic. a kedze mal vela roboty tak to odmietol. ale cenovo je to velmi dobre platene to ano
40 tisic za dva dni by pravdepodobne nezarobil ani vo Velkej Britanii, a tam su asi najdrahsie "webdesignerske prace" na svete
Ale budis.
A k teme: Ako zacat? Zacni robit webstranky sam pre seba, ked ich urobis par a budu super, tak ta sami klienti budu oslovovat (tak som zacal ja, vlastne ja som si v zivote nerobil reklamu ako webdesigner - www.tomasabaffy.com resp. blog www.abaffy.net, nemam tam ani vsetky referencie, lebo nemam kedy ich tam dat, od augusta som si tam vycapil ze neberem novych klientov, pritom som si nikdy nerobil reklamu) a takze rada do zivota:
Mid, rob to lebo to chces robit, snaz sa byt lepsi, este lepsi, a klienti zacnu sami prichadzat, zo zaciatku zarobis malo, lebo si budes malo pytat, ale budes spokojny, neskor, ak budes fakt dobry, si budes pytat viac a viac, lebo si budes moct (mozno dokonca musiet) vyberat zakazky, lebo nebudes stihat robit vsetko...
Ale dobra rada, ak mas daku zalubu, napr. bicyklovanie, urob skvely web o bicyklovani, potom urob dalsi pre niekoho, potom sa ozve znameho znamy ze chce jednoduchu stranku a postupne to pride...
Vdaka za radu, asi to skusim takto. Zacnem s nejakymi osobnymi strankami, ked bude cas, skusim spravit nieco vacsie na urcitu temu, a potom sa uvidi...
Tomáš... mám otázku,ty pracuješ iba ako Webdizajnér alebo máš aj nejakú inú (bežnú) prácu ? A ešte, že či máš vysokú školu alebo nie ? Dá sa vôbec webdizajnom uživiť ?
Od 18-tich som si nikdy nezarabal inak, ako robenim grafiky alebo programovanim, proste internetom. Je pravda, ze zo zaciatku som pracoval (na podobnej pozicii), ale v sucasnosti by som sa uz nikdy ako webdizajner/programator nezamestnal, lebo sam ako firma zarobim viac.
I ked od marca bude trochu ina situacia, ale to nema nic s tym, ze by som sa ako webdesigner-zivnostnik neuzivil...
Ale proste tym chcem povedat, keby som sa uz nikdy nikde nezamestnal, tak si myslim, ze by som sa do smrti uzivil otazka je ci ma to bude bavit cely zivot...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ale budis.
A k teme: Ako zacat? Zacni robit webstranky sam pre seba, ked ich urobis par a budu super, tak ta sami klienti budu oslovovat (tak som zacal ja, vlastne ja som si v zivote nerobil reklamu ako webdesigner - www.tomasabaffy.com resp. blog www.abaffy.net, nemam tam ani vsetky referencie, lebo nemam kedy ich tam dat, od augusta som si tam vycapil ze neberem novych klientov, pritom som si nikdy nerobil reklamu) a takze rada do zivota:
Mid, rob to lebo to chces robit, snaz sa byt lepsi, este lepsi, a klienti zacnu sami prichadzat, zo zaciatku zarobis malo, lebo si budes malo pytat, ale budes spokojny, neskor, ak budes fakt dobry, si budes pytat viac a viac, lebo si budes moct (mozno dokonca musiet) vyberat zakazky, lebo nebudes stihat robit vsetko...
Ale dobra rada, ak mas daku zalubu, napr. bicyklovanie, urob skvely web o bicyklovani, potom urob dalsi pre niekoho, potom sa ozve znameho znamy ze chce jednoduchu stranku a postupne to pride...
I ked od marca bude trochu ina situacia, ale to nema nic s tym, ze by som sa ako webdesigner-zivnostnik neuzivil...