Ahojte mám mobil s androidom a stiahla som si . Wifi mi urobilo a v počítači som ho normálne našla ale cez mobil sa nedalo pripojiť chcela by som sa spýtať prečo a ešte otázka ak mám kredit tak mi sťahuje za pripojenie z kreditu ? a keď
@mrkvycka Neviem ako to máš ty, ale skús ísť predsta len do nastavení -> bezdrôtové siete > wifi siete > a tam s azapína/vypína wifi. Alebo rýchlejší spôsob je ten, že úvodnej str. pracovnej plochy prejdeš z hornej časti k spodnej a vysunie sa ti taký panel, kde si zapínaš/vypínaš wifi.
Nainštaluješ, spustíš, nastavíš si heslo, ak chceš (WPA2 je zvolené automatický) a hotovo Na mobile ti nájde sieť s názvom ,,Connectify-me'' (názov SSID sa dá zmeniť len v PRO verzií) a jednoducho sa pripojíš.
Opýtam sa zjednodušene :
Chceš surfovať na mobile a potrebuješ k tomu internet z PC ?
alebo
Chceš surfovať na PC, ale potrebuješ k tomu internet z mobilu?
@77hanes77 ja skôr potrebujem surfovať v mobile z mobilu lebo do školy si PC nenosím a Wifi mám doma mne ide iba o to že v škole nám wifi zrušili a ja ho potrebujem
@mrkvycka Tak jedine si aktivovať mobilný internet
Nakoľko PC do školy nenosíš a WiFi antény v tvojom notebooku majú dosah max. pár jednotiek až desiatok metrov, signál ti do školy jednoducho nedôjde Čo dáva logiku ...
Polož si otázku .. Chceš sa v škole pripájať z mobilu na internet ... Ale cez čo sa chceš pripájať, keď WiFi vám v škole zrušili a nemáš aktivovaný mobilný internet?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
WIFI HotSpot
Ak áno, výborný a najmä jednoduchý program je Connectify
» www.connectify.me/download/...
Nainštaluješ, spustíš, nastavíš si heslo, ak chceš (WPA2 je zvolené automatický) a hotovo Na mobile ti nájde sieť s názvom ,,Connectify-me'' (názov SSID sa dá zmeniť len v PRO verzií) a jednoducho sa pripojíš.
Opýtam sa zjednodušene :
Chceš surfovať na mobile a potrebuješ k tomu internet z PC ?
alebo
Chceš surfovať na PC, ale potrebuješ k tomu internet z mobilu?
Nakoľko PC do školy nenosíš a WiFi antény v tvojom notebooku majú dosah max. pár jednotiek až desiatok metrov, signál ti do školy jednoducho nedôjde Čo dáva logiku ...
Polož si otázku .. Chceš sa v škole pripájať z mobilu na internet ... Ale cez čo sa chceš pripájať, keď WiFi vám v škole zrušili a nemáš aktivovaný mobilný internet?