Ahoj. Potrebujem ppmoc,lebo som uz zufala. Mám doma Windows 7 Home Premium. Pouzivala som Motív Aero,no včera mi vypisalo,že mam pc reštartovať a tak som aj spravila. Lenže po zapnutí, sa mi Aero stratilo a teraz mi idú nastaviť len nejaké "motívy pre vys
@ninculiak
1. aero sa nastavuje inde, nie v tamtom menu
(ževraj pravé tlačítko na plochu, "Prispôsobiť", a niekde by tam malo byť "Motívy prostredia Aero")
2. ak to tam nie je, tak ti dosť možno nejak odišiel ovládač grafickej karty, preinštaluj (len ten ovládač) a skús znova.
...hmm, počkaj, spomínaš že ani wifi nejde? je to asi notebook, že? tak sa ti možno pošahal ovládač základnej dosky (a keďže máš vstavanú grafiku, tak odišla spolu s wifinou)... nájdi si na stránke výrobcu svojho notebooku "motherboard drivers" k svojmu typu, stiahni a nainštaluj a reštartuj.
@midnight ...ufff trochu komplikovane s tou wifi,my sme dávali nový net a vtedy mi tiež wifi neukazovalo. Ale potom moj brat zavolal takemu panovi čo akoze volaco ma s tym novym netom (prepac,fakt sa neviem vyjadrovat ) a podla jeho návodu to nejak spravil. Takže ak pride brat z TT možno by si to ešte pamatal :/ .. noo s tym Aerom - ked kliknem na tie prisposobenia na ploche,tak ono mi to tam ukazuje lenze sa na to vôbec nedá kliknut(je to vysvietene na šedo) ...neexistuje nič uz okrem tej kravinky s tou grafickou kartou?
@ninculiak
"my sme dávali nový net"
menili ISP (internet service provider - poskytovateľ netu)
"Ale potom moj brat zavolal takemu panovi čo akoze volaco ma s tym novym netom"
technikovi vášho ISP/providera
"a podla jeho návodu to nejak spravil"
menil dačo v konfigurácii routru.
"Takže ak pride brat z TT možno by si to ešte pamatal :/"
možno, ale na 95% to vôbec nesúvisí s tým problémom čo máš teraz.
"noo s tym Aerom - ked kliknem na tie prisposobenia na ploche,tak ono mi to tam ukazuje lenze sa na to vôbec nedá kliknut(je to vysvietene na šedo)"
jop, dalo sa čakať.
"...neexistuje nič uz okrem tej kravinky s tou grafickou kartou?"
nie, pretože to je príčina celého toho problému, aj s aerom aj s wifinou, a inak ako vyriešením príčiny ten problém neodstrániš
skús prípadne reštartovať comp ešte raz (čo neviem či si spravila odvtedy čo sa to pošahalo), možno "sa to" napraví samo. ale ak nie, tak iný spôsob ako ten čo som povedal nie je.
@midnight aha dobre vdaka ..trošku vyjadrovanie mam (y) ..inak teraz ma napadlo ze sa to všetko začalo s tym ze mi každých 30 sekund,napr. ked prezeram fotky,vypíše že Windows Prieskumnik prestal pracovať ...a všetko mi zruší ..no pekne! Asi by to chcelo nový ntb aj tak ďakujem, za obetovanie tvojho času. ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
1. aero sa nastavuje inde, nie v tamtom menu
(ževraj pravé tlačítko na plochu, "Prispôsobiť", a niekde by tam malo byť "Motívy prostredia Aero")
2. ak to tam nie je, tak ti dosť možno nejak odišiel ovládač grafickej karty, preinštaluj (len ten ovládač) a skús znova.
...hmm, počkaj, spomínaš že ani wifi nejde? je to asi notebook, že? tak sa ti možno pošahal ovládač základnej dosky (a keďže máš vstavanú grafiku, tak odišla spolu s wifinou)... nájdi si na stránke výrobcu svojho notebooku "motherboard drivers" k svojmu typu, stiahni a nainštaluj a reštartuj.
"my sme dávali nový net"
menili ISP (internet service provider - poskytovateľ netu)
"Ale potom moj brat zavolal takemu panovi čo akoze volaco ma s tym novym netom"
technikovi vášho ISP/providera
"a podla jeho návodu to nejak spravil"
menil dačo v konfigurácii routru.
"Takže ak pride brat z TT možno by si to ešte pamatal :/"
možno, ale na 95% to vôbec nesúvisí s tým problémom čo máš teraz.
"noo s tym Aerom - ked kliknem na tie prisposobenia na ploche,tak ono mi to tam ukazuje lenze sa na to vôbec nedá kliknut(je to vysvietene na šedo)"
jop, dalo sa čakať.
"...neexistuje nič uz okrem tej kravinky s tou grafickou kartou?"
nie, pretože to je príčina celého toho problému, aj s aerom aj s wifinou, a inak ako vyriešením príčiny ten problém neodstrániš
skús prípadne reštartovať comp ešte raz (čo neviem či si spravila odvtedy čo sa to pošahalo), možno "sa to" napraví samo. ale ak nie, tak iný spôsob ako ten čo som povedal nie je.