načo si zapínaš aktualizácie, keď nemáš originál windows? potom to takto dopadne, asi budeš musieť preinštalovať, aj keď tuším na nete sa dajú zohnať na to kódy
@crashhp ja mám tiež aktualizácie, ale nedávam si ich automaticky inštalovať, a tú hovadinku na zistenie originálnosti windowsu som si nikdy nenainštaloval
@crashhp ja mam tiež neoriginálny windows a mám aktualizácie to s týmto nemá čo robiť
- nie som si istý či po vypršaní lehoty 30 dní sa dá ešte aktivovať, ale ak ešte neprešlo 30 dní od aktivácie, tak si stiahni windows aktivátor a jednoducho ho aktivuj, resetni a budeš mať ako keby legálny win..
@kosmiklove hovorím ako keby Takto funguje myslím že 99% populácie, každý kto ma pc tak má nelegálny veď to je jasné..Len radím ako sa zbaví toho vybehovania okna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
- nie som si istý či po vypršaní lehoty 30 dní sa dá ešte aktivovať, ale ak ešte neprešlo 30 dní od aktivácie, tak si stiahni windows aktivátor a jednoducho ho aktivuj, resetni a budeš mať ako keby legálny win..
@amorko si piš že to má čo robiť s aktualizáciami.
funguje to hlavne na notebooky , PC sa mi stým urobiť nepodarilo
No, ale zahrám sa na svätého, takže: "Zaplať!"
slmgr -rearm
takto si vies legalne predlzit licenciu o 30 dni (vies to spravit 2x) a potom si ho bud kup alebo stiahni nejaky aktivator.