Zdravím nepoznáte niekto wotlk server (3.3.5a) kde sa chodí PvE aj PvP a je to celkom funkčné?Najlepšie ak by sa tam normálne expilo ale xp rat môže byť aj vyšší.Potrebujem ale aby to bol nejaký americký/anglický server alebo medzinárodný kde sa hovorí po
@caleban piť vodu je životu nevyhnutné a potrebné. Hrať wowko je len zlý výstrelok nepokojnej duše. Táto hra z toho človeka spravila takého zločinca, akým je. Lebo je to neprirodzené a ovplyvňuje to ľudský úsudok
@pastor1 neznášam takýchto kresťanských idiotov, všetko len cez Božie okuliare vidíte, všetko len prirovnávate k Biblii a k podobným sračkám, choré hlavy
Oni si obaja uvedomovali co robia a robili to koli niecomu, proste riesili problem svojim sposobom. To, ze to dotiahli do extremov je len vysledok toho aka zla situacia bola.
@wolskeoko To nič neznamená. Podľa spoločenských štandardov proste sú zločincami. Ale to tu nemá zmysel riešiť. Hitlera som použil ako analógiu k jeho príkladu, práve aby som poukázal na absurditu tejto logiky. Myslel som si, že to z tých príspevkov je zrejmé.
@zizisko iný to roba asi len v menšej miere zlé veci. Samozrejme že taký extrémny prípad sa nevyskytuje často.
@caleban ty spomínaš všetky absolútne prirodzené veci, čo nemajú ani absolútne nič spoločné s formovaním ľudskej osobnosti. Veď sa na to pozri troška komplexnejšie
@pastor1 Išlo mi iba o poukázanie na to, prečo je táto logika nesprávna. Je to úplne základný problém logiky. Použil som jednoduché príklady, aby to bolo zjavné. Ak by som sa na to pozrel komplexnejšie, riadil by som sa tou istou logikou, akurát by tam pribudlo mnoho ďalších premenných.
Ale aby sme sa nebavili len v teoretickej rovine, tak poviem, že poznám ľudí, ktorí hrávajú/hrávali WoW a sú to úžasní a inteligentní ľudia, ktorých životným zmyslom je pomáhať druhým, pokojne aj na úkor vlastnej existencie. V skratke - ich osobnosť je sformovaná v čisto pozitívnej sfére, ich duša je čistá a v živote by neublížili ani muche.
Dá sa na základe toho tvrdiť, že WoWko z nich spravilo takýchto ľudí?
Obviňuješ síce mňa s nekomplexného pohľadu, ale pritom zabúdaš, že existuje nekonečné množstvo ďalších faktorov vplývajúcich každú sekundu na formovanie ľudskej osobnosti. Nedokážeme preto jednoznačne posúdiť, čo je príčinou nejakého spoločensky negatívneho správania (a to zvlášť vo všeobecnom poňatí), pretože vždy sa jedná práve o komplexnú kombináciu viacerých vecí. A WoW môže vplývať ako negatívne, tak aj pozitívne.
Preto tvrdenie, že WoW robí z ľudí zločincov a negatívne ovplyvňuje ľudský úsudok, je prinajmenšom v generálnom merítku nezmyselné a absurdné.
@CALEBAN ake spolocenske standardy? Vies ty vobec co je spolocensky standard? Ked ti sused robi zo zivota peklo a ty jedneho dna skratujes a vpalis mu gulku medzi oci si zlocinec? Alebo si k tomu len bol vyprovokovany?
@wolskeoko Bol si k tomu vyprovokovaný. Čo to s tým má spoločné? Stále sa jedná o zločin.
To potom môžeš tvrdiť, že zločin neexistuje, pretože každý má na svoje konanie nejakú motiváciu. Osobne by som aj povedal, že to tak skutočne je, avšak zo spoločenského hľadiska si suseda jednoducho úmyselne zabil, teda si zločinec.
@pastor1 bratu cez 60milonov ludi hrajte wow na oficialnych serveroch a to je riadna picovina co si napisal ze to dojebuje ludsku dusu po druhe ked uz tak tu boha tahas vsade tak nedal boh ludom slobodnu volu aby sme sa mohli slobodne rozhodnut ze co budeme robit ci budeme hrat hru alebo nie a strasne ma dokazu najebat take reci ze clovek mi tu ide vypisovat ze co mam robit co mam hrat a co ne uz ma dost jebe cely ten nas slovensky stat a ne to este jednotlivci
@pastor1 ale ty im nikdy nemozes prikazat co robia ty im len mozes ukazat cestu a ci pojde po nej alebo nie to je uz jeho volba ale nikdy nikomu nenut co ma robit lebo takto ziska len odpor ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Breivik hrával wowko.
Breivik je zločinec.
Wowko teda robí z ľudí zločincov.
Seriózne? Potom aj:
Hitler pil vodu.
Hitler bol zlosyn.
Voda teda robí z ľudí zlosynov.
Uuuu, nepite vodu! Voda škodí ľudskej duši, Hitler je tomu príkladom!
A k téme: Tiež som hrával len na česko-slovenských.
@caleban piť vodu je životu nevyhnutné a potrebné. Hrať wowko je len zlý výstrelok nepokojnej duše. Táto hra z toho človeka spravila takého zločinca, akým je. Lebo je to neprirodzené a ovplyvňuje to ľudský úsudok
Tak nech ktokoľvek povie že bol príčetný a zdravý, nebudem súhlasiť
Oni si obaja uvedomovali co robia a robili to koli niecomu, proste riesili problem svojim sposobom. To, ze to dotiahli do extremov je len vysledok toho aka zla situacia bola.
Človek hrá wowko.
Človek je zlý.
Wowko nie je potrebné k životu.
Lenže -
Človek pije vodu.
Človek je zlý.
Voda je potrebná k životu.
Z toho podľa Teba vyplýva, že:
Wowko robí človeka zlým, práve preto, lebo nie je potrebné k životu.
Takže dajme si iný príklad:
Hitler nosil fúzy.
Hitler bol zlý.
Fúzy nie sú nevyhnutne potrebné k životu.
Preto nechávať si fúzy je výstrelkom nepokojnej duše, čo robí z človeka ťažkého zlosyna a vraha.
(Skôr než namietneš, že fúzy človeku rastú prirodzene, skús sa zamyslieť, či si naozaj chceš tvrdohlavo stáť za touto logikou.)
@caleban ty spomínaš všetky absolútne prirodzené veci, čo nemajú ani absolútne nič spoločné s formovaním ľudskej osobnosti. Veď sa na to pozri troška komplexnejšie
Ale aby sme sa nebavili len v teoretickej rovine, tak poviem, že poznám ľudí, ktorí hrávajú/hrávali WoW a sú to úžasní a inteligentní ľudia, ktorých životným zmyslom je pomáhať druhým, pokojne aj na úkor vlastnej existencie. V skratke - ich osobnosť je sformovaná v čisto pozitívnej sfére, ich duša je čistá a v živote by neublížili ani muche.
Dá sa na základe toho tvrdiť, že WoWko z nich spravilo takýchto ľudí?
Obviňuješ síce mňa s nekomplexného pohľadu, ale pritom zabúdaš, že existuje nekonečné množstvo ďalších faktorov vplývajúcich každú sekundu na formovanie ľudskej osobnosti. Nedokážeme preto jednoznačne posúdiť, čo je príčinou nejakého spoločensky negatívneho správania (a to zvlášť vo všeobecnom poňatí), pretože vždy sa jedná práve o komplexnú kombináciu viacerých vecí. A WoW môže vplývať ako negatívne, tak aj pozitívne.
Preto tvrdenie, že WoW robí z ľudí zločincov a negatívne ovplyvňuje ľudský úsudok, je prinajmenšom v generálnom merítku nezmyselné a absurdné.
To potom môžeš tvrdiť, že zločin neexistuje, pretože každý má na svoje konanie nejakú motiváciu. Osobne by som aj povedal, že to tak skutočne je, avšak zo spoločenského hľadiska si suseda jednoducho úmyselne zabil, teda si zločinec.
Máš niaky dôkaz že práve wowko urobylo z Breivika parchanta?