my sme ju pouzivali hlavne na konverzacie, je pomerne obsiahla+kopa cviceni a slovnej zasoby. Kazda tema je tam podrobne rozpisana a kazdy si tam najde to, o com by chcel hovorit. Na maturu je myslim si fajn
nemám s ňou skúsenosti ale môžem rovno povedať, že v tmavomodrej novej maturite sú síce fajn cvičenia ale v tých niektorých článkoch k jednotlivým témam sú podľa mňa strašne offtopic blbosti.
a ináč teraz ideš maturovať, či ako? lebo ak hej, nejak troška neskoro zakladáš takúto tému.
na strednej mi 4 roky kazala profacka si ju kupit (bolo to dobrovolne), mal som v pazi, vobec mi to nechybalo. navyse z tych ucebnicovych zvastov mi bolo celkom dost zle
@magick55 budúci týždeň? no ak sa spoliehaš na knihu, že ťa za týždeň naučí po anglicky or whut...no dobre D (okej, neviem na tom ako si, ale myslím, že dobrý angličtinár by nemusel riešiť takéto veci )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a ináč teraz ideš maturovať, či ako? lebo ak hej, nejak troška neskoro zakladáš takúto tému.
@flussica nie nechcem mam ju pred sebou a preto sa pytam ci nieje strata casu sa z nej ucit lebo som pocul aj take aj take nazory na nu