@4 idú v aute burzový maklér, automechanik a programátor. auto sa zrazu pokazí, tak sedia vo vnútry a rozmýšľajú. v tom hovorí automechanik: ,,však som mechanik, ja to opravím". ,,zbláznil si sa?" opunuje mu maklér ,,však to by si sa zašpinil, tu je kúsok autoservis, odtlačíme to tam.". vtedy sa ozve programátor: ,,čo keby sme vystúpili a znovu nastúpili?"
-dosť trápny vtip, ale mňa celkom pobavil ale je to tak, keď niečo na kompe nejde, čo spravíš?
laptop ??? som myslel ze sa tento nazov uz nepouziva.... Ved to bolo kedysis ked notebooky predstavovali mobilne pocitace s velkym vykonom a laptopy boli len slabsie mobilne pocitace. Teraz sa pouziva notebook!!!
@9 hmm v Amerike pouzivaju laptop ... pockat ale v Amerike je Apple ktore vyraba macbooky hmm nemali by sa potom volat macktopy??? ... v Amerike pouzivaju notebook tiez... laptop sa puzivalo fakt kedysi ked boli pomalsie a este teraz som zistil ze sa pouziva ked ide o notebook velkych rozmerov(aby ste vedeli tak notebooky velkych rozmerov sa poutivaju v serverovnach ako prenosna consola (taka prenosna consola je dobra ked mate sakra velku serverovnu aku ma napriklad jedna nemenovana hostingova spolocnost)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
máš ho určite zapnutý??
-dosť trápny vtip, ale mňa celkom pobavil ale je to tak, keď niečo na kompe nejde, čo spravíš?
a repraky si davat do zasuvky nemusim...mam laptop...
a nejde to...tak som z toho zufala...
lebo ak nie, tak je problém buď v ovládačoch zvukovky a chce to skúsiť preinštalovať ich, alebo priamo v hardvéri, a v tom prípade servis...
ja mam laptop skor z nemciny,ale pouzivam aj slovicko notebook...ako ma kedy napadne...