1. ludia ťa zrania
2. ľudia ťa sklamú
3. zistíš, že ludia sú svine
vždy je to z nejakého dôvodu, že si citlivý a niekto alebo niečo tvoje city zabíja. nikto neni mrcha odjakživa
Možno len navonok tak vyzerala ze je drsná a vo vnútri ju to bolelo a bola Zlomená a teraz ukazuje svoju pravú tvár... Nepáči sa mi keď sa chce niekto hrať silou mocou na drsnaka pritom taka ta osoba ani není len chce zapadnúť a byť cool to je tak trápne...
Neviem no, asi nejaká zlá skúsenosť za tým mohla u nej stáť ...možno ju veľmi sklamal jej muž ...drsňák sa na citlivého chlapa asi zmení postupne vekom, kedy už tak nejak začne vnímať inak ženy ako vnímal, že už ani na zlatokopky nenadáva, ani na ľahké ženy a sexuchtivé a vekom asi už reálne ľúbi viac ...teda ja by som už ľúbil babu inak a lepšie ako som ľúbil kedysi..
1. má zlé skúsenosti so svojou vlastnou drsnosťou, resp vypomstilo sa jej to nejako, možno niekomu ublížila a vyčíta si to
2. alebo sa trápi pre niečo/niekoho
3. alebo bola citlivá vždy, len na drsnú to hrala
4. nwm, či myslíš, že len dokáže plakať sem-tam vtedy, keď je to aj potrebné alebo sa celkovo jej nálada zmenila - lebo v tomto prípade môže mať depresiu, prípadne mohla mať predtým skrytú depresiu, ktorá sa prejavuje úplne opačne
5.predtým mohla byť psychopat a teraz už nie je
Osobnosť človeka sa od nejakého 8. roku života mení už len minimálne. Každý človek je vo vnútri viac menej stále rovnaký, len tebe sa môže zdať iný, pokiaľ nejak zmení do určitej vystupovanie, zmenia sa okolnosti v jeho živote a tak. Osobne nepoznám nikoho, kto by sa počas svojho života nejak radikálne dokázal zmeniť (čo sa týka osobnosti a vzorcov správania).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
2. ľudia ťa sklamú
3. zistíš, že ludia sú svine
vždy je to z nejakého dôvodu, že si citlivý a niekto alebo niečo tvoje city zabíja. nikto neni mrcha odjakživa
Hormóny robia divy a teda na tvoju otázku v nadpise by som odpovedal, že kastráciou u mužov teda
2. alebo sa trápi pre niečo/niekoho
3. alebo bola citlivá vždy, len na drsnú to hrala
4. nwm, či myslíš, že len dokáže plakať sem-tam vtedy, keď je to aj potrebné alebo sa celkovo jej nálada zmenila - lebo v tomto prípade môže mať depresiu, prípadne mohla mať predtým skrytú depresiu, ktorá sa prejavuje úplne opačne
5.predtým mohla byť psychopat a teraz už nie je
Takze clovek je bud drsny, co znamena, ze je vulgarny, alebo dokaze plakat? To co su toto za debilne generalizacie