preboha ty chces dobrovolne maturovat z dvojnasobneho poctu predmetov, pre mna su aj 4 velaaaaaa nie to este raz tolko, a z ktorych konkretne chces maturovat, heeh z fyziky sa da len raz maturovat nie 8-krat, LOL, nie vazne teraz, ako si ich napocital az tolko??????
fiha to mas dost, my sme na gymnaziach mali pet predmetov, ja som sla z chemie, biologie, dejepisu, slovencina a anglinctina, cize sama teoria skoro, same biflovanie, nespasili ma ani vypocty chemicke
Milujem ako gymnazicti placu aku maju tazku maturu. Co mame povedat mi, co chodime na Hotelove akademie. My ju mame urcite najtahsiu.Maturujem z:
- Anglina
- Slovina
- Ekonomika
- Manazment
- Uctovnictvo
- Pravo
- cestovny ruch
- informatika
- marketing
... a to som si nedal ziadnu dobrovolnu skusku...hamba vam, nemate ziadnu prakticku skusku...proste 4 debilne predmety...to aj nadstavbary maju toho viac...
mi technickeho, ekonomickeho a neviem este akeho zamerania to mame tazsie ako gymnazisti...tolko predmetov nasukat do hlavy a este aj prakticka cast maturitnej skusky...jaaaj
Drahy Riik, pise sa gymnazisti a nie gymnacisti (to vas na tej hotelovej nenaucili?) a len tak mimochodom kto si, ze chces rozhodovat o tom, kto ma najtazsiu maturitu? Ja chodim na bilingvalne gymnazium a maturujem okrem ineho z matematiky v spanielskom jazyku. Nestazujem sa, pretoze som si to vybrala a bavi ma to. Ty sam si mal moznost vybrat si skolu. A este jedna vec, pochybujem, ze nadstavbary to maju tazie. Nejde o pocet predmetov ale o uroven vyucby.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
maturujem z :
1,SJL
2,ANG
3,Elektronika
4,Automatizacia
5,Elektricke meranie
6,Informatika
7,Ekonomika
8,SOC/prax
teraz lutujem ze som si nedal dobrovolne este MAT a FYZ ale co uz
Ale nemáš to nejako zhrnuté?
Bo ja maturujem z:
1. Angličtina
2. Matika (dal som si dobrovoľne)
3. Slovenčina a literatúra
4. Odborné predmety (zahrňuje: Ekonomiku, Administratívu, Strojníctvo, Elektrotechniku, Informatiku, Technické kreslenie, ...)
5. Praktická maturita - ja osobne mám mikroprocesorovú techniku...
1. Anglický jazyk
2. Slovenský jazyk a literatúra
3. Informatika
4. Odborné predmety (ekonomika, informatika, logistika v doprave, preprava a zasielatelstvo, možno matika, účtovníctvo)
2. Anglický jazyk
3. Náuka o spoločnosti
4. Dejepis
3-4 TOTO SÚ BIFLOVAČKY!!!! ešte som do ničoho ani nepozrel...
ale SJ a AJ je v pohodičke...
a nabuduci z troch alebo zo styroch.. bilingvalne gymnazium ma aj svoje kladne stranky
slovina
anglina
odborny
kozmetika
zdravoveda
materialy
a podpredmety:
psychologia
ekonomika
...no tak tolko asi
tak to mám celkom pohodičku pekne 4 predmety a stačí Aj,SJ,Nos,Bio
slovina
odborne
prax
mne to staciii:
Neboj, nie si sám
- Anglina
- Slovina
- Ekonomika
- Manazment
- Uctovnictvo
- Pravo
- cestovny ruch
- informatika
- marketing
... a to som si nedal ziadnu dobrovolnu skusku...hamba vam, nemate ziadnu prakticku skusku...proste 4 debilne predmety...to aj nadstavbary maju toho viac...
slovina
anglina
ekonomika
elektrotechnika
strojníctvo
účtovníctvo, základy manažérstva
informatika
praktická časť
Slovensky jazyk
Anglicky jazyk
Nemecky jazyk
Matematika