Má niekto podobný problém alebo riešenie? Proste som začala prednedávnom používať make-up aj keď má čistú pleť kvôli tomu že som dosť bledá a tvár mám dosť akoby flakatú.. sem-tam červená, sem-tam bledšia, sem-tam tmavšia a tak. Skúsila som normálny make-
ahoj, ja som mala dlhodoby problem s akne, bolo to fakt akutne a nepekne, vystriedala som 3 kozne lekarky, kazda mi davala iba antibiotika alebo podobne drahe maste, az posledna mi odporucila prirodnu kozmetiku La roche a vlastne cely problem bol v tom, ze mejkapy, ktore mozno dostat bezne v drogerii, ci uz drahe alebo lacne, VSETKY upchavaju pory...preto odporucam zajst do lekarne a tam si vypytat tuto kozmetiku, mejkap stoji sice 20e ale garantujem ti ze nebudes mat ani jednu vyrazku a okrem vsetkeho perfektne kryje, vobec nie je mastny..ked si teraz predstavim ze celu pubertu som si ničila tvar tymi hlupostami ach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme