síce z týchto som čítal len Potterovky, a prvú časť Twilight, ako príbeh mi najlepšia príde Narnia, síce som videl len film, ale zdá sa mi to najkrajšie ....
dobre tak u mnavyhrava jednoznačne Twilight...ale harry Potte je kusok za nim...a Narnia neni tiež zlaaa...a Burlive výšiny su tež fajn... ..a eragona som vydela len film...a ten bol fajn....a hentie Hmly Avalonu som tiež len film videla..a aj ten bol fajn...a to Sila piatich nepoznam
@marikaaa - vzhľadom na tvoj vek sme ani nemohli očakávať že niečo iné ako Twilight bude u teba na prvom mieste . Veď Edward je tak úžasný nie ?! (blee)
@hangtime11 no...ak ty to tak moc zaujima tak edward nieje až taky zly..ale su tam aj lepšie postavy.... ale neviem ako ty....ale ja vzhladom k mojmu veku mam aspoň prečitane všetky tie knihy..okrem tej jednej...a to že sa mi najviac pači twilight je ..teda aspoň ja si myslim že moja vec..a vzhladom k mojmu veku ty maš LEN 17 takže tiež nejsi o moc starši...
@23 no a? mne je jedno kym sa nechas urazat a kym nie, mne o urazanie neslo.
ale nenormalne sa divim, kde ty len beries tu drzost hovorit tu nieco o urazani a inteligencii po tom, co si tu predviedol pred chvilou. byt adminom, letis odtialto...napriklad na nejaky cisto slovensky komunitny portal pre inteligentov tvojho typu
@hangtime11 ak si si nevšimol tak slovač je omnoho tupšia než česko. žijem v krajine kde je 80% ludí destilovaný kokot. stačí sa mi pozrieť okolo seba.
@hangtime11 a neuražaj tu každeho..lebo ak ti vadi že tu su ludia z inach krajin tak si vytvor vlastnu stranku kdebudeš puštať len slovakov..alebo počkať..len slovakov s tvojou inteligenciou...pokial ja viem..tak tu nikde neije napisane že sem možu isť len slovaci...
@hangtime11 Jenže čim dýl se do mně budeš navážet, tim víc lidí bude na mý straně... Chápeš, nebo to tvuj mozek nedokáže pojmout všechno? A co se tvýho IQ týče, neni tak těžký uhodnout že moc vysoký asi nebude... Jinak já se do slováků na českejch stránkách, kterejch je ostatně mnohem víc než čechů na birdzu, taky nenavážim, a ani jiný češi, protože maj očividně víc rozumu než ty...
dobre tak ja sa vám priznám mne šlo čisto teoreticky vyvolať hádku, a @heginka a @marikaaa mi prišli vhod ako dobré príčiny inak proti čechom vlastne nič nemám
@hangtime11 A víš že mi to taky došlo? Jenže já tyhle hádky prostě miluju...Fakt! A kdybys měl něco proti čechum tak je m ito vlastně fuk, já sama je přímo nesnášim, takže... Si proti nim měj co chceš!
@heginka - TČ zvýšiš tak že budeš pridávať fotky, písať blogy, a hlavne aj ty budeš ostatným komentovať ich webky, fotky a blogy, pretože len tak si ťa všimnú , a čo sa týka toho že nevieš vyvolávať hádky, to nieje až také ťažké, treba sa len sústrediť na jednu vec či dve veci
tusim sa mi pacia vsetky smola ale to Hmly Avalonu ci jak to je ani nepoznam asi si to niedkde zozenem ale paci sami este Dennik princeznej a aj Typicke americke dievca....
Erm hodnotíme názvy kníh alebo knihy? Inak užívateľ @hangtime11 by sa mal cítiť výsostne urazený, keďže (hoci by som si prial tvrdiť opak) takých inteligentov ako @tikalok sa tu veľa nenájde.
Narnia - knihy su uzaasne a osobne sa mi pacia viac ako Potter, ale su bohuzial menej chytlave a navykove podla mna aj ako Potter a pre pubertalne osoby zenskeho pohlavia aj ako ta Twilight saga
Burlive vysiny - videla som, citala asi polku v AJ - z iniciativy anglictinarky
HMLY AVALONU - necitala som a ani som nevedela ze to ma aj kniznu podobu ale milujem ten film a ten pribeh, pretoze sa mi paci, ze konecne nie je Morgana nejaka bestia...
Twilight, Búrlivé výšiny a Hmly Avalonu som nečítala, ale všetko ostatné sa mi páčilo, takže sa ťažko za to hlasuje... všetky sú dobré tak som hlasovala za to, čo som čítala posledné
povedala by som ze kazda z nich ma nieco do seba...=D ale Sila piatich a Hmla avalonu nepoznam...=D
no ale aj tak , o niekolko desiatok rokov o volakom Twilighte nebude nikto vedet, to iste aj o Eragonovi...Narnia je napisana dobre dlho a aka je znama...myslim ze na Pottera sa tiez nezabudne... a Burlive vysiny pozna asi aj ten kto sa nezaujima len o knihy z poslednych rokov....takze tie u mna vedu...
hoci považujem Búrlivé výšiny za dobrú knihu, musela som označiť Harryho, s tou knihou som vyrastala
ale inak sú niektoré z tých možností dosť smutné, Twilight a Eragon si posty ,,najlepšie knihy´´ nezaslúžia, najmä Twilight určite nie, ale to je na dlhú a väčšinou neriešiteľnú debatu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
Ale najlepšie sú iné,oveľa iné knižky..
Búrlivé Výšiny sú super názov.
Aj kniha.
@heginka - vyjebaní češi !
@heginka - všetko, načo sem lezieš ? nemáte vlastné české webstránky ?
@heginka - tak to už sú tvoje sračky, neser sa nám na Slovensko
Miluj ma ironicky
Drakula
Dumasov klub
Prechádzka po polnoci
????
ale nenormalne sa divim, kde ty len beries tu drzost hovorit tu nieco o urazani a inteligencii po tom, co si tu predviedol pred chvilou. byt adminom, letis odtialto...napriklad na nejaky cisto slovensky komunitny portal pre inteligentov tvojho typu
@titalok tak stebou uuplne suhlasim...lenze on asi este neobjavil stranky pre jeho mozgovu uroveň..asi je takych este malo...
@mezomus - ja nevravím že češi sú sprostí ...
@heginka - a o to viac slovenčiny ...
@marikaaa - wow a ty vieš odkiaľ aké mám IQ ?
aaach jaaj
@30 nie je to az taka smola, aspon sa zabavim
k poznamke k mezomusovi: samozrejme, ze prave sprostost nie je ta vlastnost, ktora by tebe mohla na cloveku vadit
@heginka - TČ zvýšiš tak že budeš pridávať fotky, písať blogy, a hlavne aj ty budeš ostatným komentovať ich webky, fotky a blogy, pretože len tak si ťa všimnú , a čo sa týka toho že nevieš vyvolávať hádky, to nieje až také ťažké, treba sa len sústrediť na jednu vec či dve veci
mozno Burlive vysiny..aj ked, necitala som to, ale videla som muzikal a pacil sa mi..
a este, samozrejme..harry potter 7 je pre mna naozaj uzasna kniha..
"Sumrak" - odmietam citat
Harry Potter - fajn
Narnia - knihy su uzaasne a osobne sa mi pacia viac ako Potter, ale su bohuzial menej chytlave a navykove podla mna aj ako Potter a pre pubertalne osoby zenskeho pohlavia aj ako ta Twilight saga
Burlive vysiny - videla som, citala asi polku v AJ - z iniciativy anglictinarky
HMLY AVALONU - necitala som a ani som nevedela ze to ma aj kniznu podobu ale milujem ten film a ten pribeh, pretoze sa mi paci, ze konecne nie je Morgana nejaka bestia...
Ja som vybrala fakt knihy len tak ako ma napadli, bez ladu a skladu, čiže klasika sa mieša s fantasy a legendou...
ja som čítala všetko, len Hmly Avalonu som čítala v FJ. Podla mna je to to the best asi.
A čo sa týka filmov či muzikalu Hmly Avalonu, som nevidela a možno je to škoda ale v knihe su možno časti ktoré vo filme neboli.
No hlasujte hlasujte... tato anketka ma najviac účasti zo všetkých mojích anketiek zatial...
no ale aj tak , o niekolko desiatok rokov o volakom Twilighte nebude nikto vedet, to iste aj o Eragonovi...Narnia je napisana dobre dlho a aka je znama...myslim ze na Pottera sa tiez nezabudne... a Burlive vysiny pozna asi aj ten kto sa nezaujima len o knihy z poslednych rokov....takze tie u mna vedu...
ale inak sú niektoré z tých možností dosť smutné, Twilight a Eragon si posty ,,najlepšie knihy´´ nezaslúžia, najmä Twilight určite nie, ale to je na dlhú a väčšinou neriešiteľnú debatu