joj to je taká veľká fraška tá maturita, neni sa čoho báť len sa netreba neučiť! zmaturuje každý somár, ale keď už je niekto pako a nevie nič, tak má problém... zmaturujete.
@neith74 v neformalnej komunikacii v tomto slovnom spojeni predlozku zvycajne nepouzivam
mam mierny pretoze nasa super teta ucitelka akonahle zisti ze niekto neprecital hocijake povinne citanie jebne o stupen horsiu znamku o___O uz mi to urobila na rozdielovkach cize si myslim ze je toho realne schopna ale mna pannu zazracnicu nikto citat NEDONUTI -.-
MF!.. alenie...nebojim sa lebo to dam! comam zmetkovat krista.. potom kedsi budemhovorit ze to nedam tak to vaznenedam budem mysliet pozitivne a dam to jezis! nestreckuj..
Ja som sa na to tak strašne tešilaaa no fakt, uplne si pamätám že som nemohla deň predtým zaspať, lebo som sa cítila hrozne dôležito proste A po písomných som bola uplne nadšená, to sme aj s kamarátkami hovorili že ešte by sme aspoň troje písali, to ma hrozne bavilo
A na tie ústne som sa tešila kvôli spomínanej dôležitosti a ešte kvôli oblečeniu ktoré som si kúpila na tú príležitosť a mohla som si ho konečne obliecť..
A hento je už dosť trápne, jak každý jeden človek (okrem mňa v maturitnom ročníku na milión percent nezmaturuje a stresuje a o rok poučuje iných o tom, akí sú kokoti a akí sú trápni a nech si skúsia výšku.
Ja som hovorila už minulý rok, že tí čo stresujú sú trápni a nezmaturuje len korunovaný idiot a nikto mi to nezoberie xD
A teraz im nenadávam, lebo by som bola taká trápna jak všetci tí vysokoškoláci čo to robia
všetcia dajak zmaturujete..treba si to poriadne opakovať ten týždeň čo budete mať na učenie sa.my sme mali aj vyše týždňa a v pohode som to dala..my sme aj vo štvrtom ročníku opakovali na matury, snažili sa nás na to pripraviť šlo to neboj nie je to nič hrozné, nejak sa snáď už len vykecáš na ústnych..a keď máš problém s partikulárnym predmetom tak sa mu venuj potom cez víkendy alebo cez prázdniny čo budú, príp. choď na doučko..ale ta matura nie je nič strašné (aj ja som stresovala ), koľkí tým už prešli prejdeš aj ty
jaj jasne ziadne forum by sa bez tych piiiic a kktov ako vy nezaobislo jaj ppoci . mam stresy ci zmaturujem ano mam ,,,, mam v pici jedine vas vy pice vyplatane .. a ty co su normalny no dik
Maturita je neskutočne trápna a zbytočná vec V pohode som zmaturovala zo SJL,CH,B a z angliny som nemusela maturovať,lebo mám certifikát inak je to fraška
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
mam pici na lehatku este mam skoro 5 mesiacov casu
počkaj si na výšku
Ja tiež o rok maturujem, ale tak prečo by ma to malo teraz stresovať? Volačo sa naučím..
ja maturujem o pár mesiacov
mam mierny pretoze nasa super teta ucitelka akonahle zisti ze niekto neprecital hocijake povinne citanie jebne o stupen horsiu znamku o___O uz mi to urobila na rozdielovkach cize si myslim ze je toho realne schopna ale mna pannu zazracnicu nikto citat NEDONUTI -.-
A na tie ústne som sa tešila kvôli spomínanej dôležitosti a ešte kvôli oblečeniu ktoré som si kúpila na tú príležitosť a mohla som si ho konečne obliecť..
A hento je už dosť trápne, jak každý jeden človek (okrem mňa v maturitnom ročníku na milión percent nezmaturuje a stresuje a o rok poučuje iných o tom, akí sú kokoti a akí sú trápni a nech si skúsia výšku.
Ja som hovorila už minulý rok, že tí čo stresujú sú trápni a nezmaturuje len korunovaný idiot a nikto mi to nezoberie xD
A teraz im nenadávam, lebo by som bola taká trápna jak všetci tí vysokoškoláci čo to robia
a inak maturita je ako plot, ak nepreskočíš prehodia ťa =D
NEspravil som písomné testy z angliny a nestresoval som
Neučil som sa ani piču (dobre slovenčinu asi 3dni pred)
Ráno som na písomné zaspal ,ešte ma zastavili zelený že som prekročil 70 (siel som asi 90) ale pustili ma
Sranda den proste , cela maturita bola sranda toĺko ujebov som ešte asi nezažil a vživote nezažijem už.
Ústne boli tiež haluška hlavne anglina a slovina (ked som svojsky rozpraval obsahy diel )
A večer stál zato celý martin ma poznal , hlavne barmanky
nám vyšla vyhláška, že z cudzieho jazyka (prvého) sa musí maturovať na vyššej úrovni čiže...