chodíte, alebo chodili ste poza školu? keď bol výlet, alebo dáky voľnejší deň, alebo aj počas normálneho vyučovania? kam ste chodili? zostali ste doma, spali ste? či ste zostali nechtiac? (zmeškali ste autobus, zaspali ste a nechceli ste o tom hovor
hmm na vysokej sa to uz asi nerata, ked sa mi nechce vstavat na prednasky, co? ...
Ale nie, nechodila som poza skolu. Nelakalo ma to, ked som sa pocas hodiny nudila, tak som si kreslila, alebo pisala basnicky, pribehy, alebo si posielala listocky s kamosmi Ale radsej som v skole davala pozor, aby som sa doma uz ucit nemusela
A ked tak pred maturitami som uz nechodila do skoly tyzden pred akademickym..a vlastne cely rok som chodila len tak pofiderne
chodievala som, ale nie nejako strašne veľa.. podobne ako teraz na vysokej. proste mám dni (ktoré trvajú zväčša tak dva týždne), kedy ma do školy nikto nedostane a hotovo.
a ospravedlnenky sme si zháňali kade-tad, kde sa len dalo, sama som si písavala fakt výnimočne.
ja som obcas nebol v skole aj 3 tyzdne, preslo mi to vzdy. Ospravedlnenky neboli treba, bud som to vykecal alebo mi napisali skolsku akciu. Moja stredna bola raj na zemi
chodil som dost pravidelne pokial mi nato mama neprisla resp vymeskal som 1/3 polroka teraz chodim uz len obcasa kam chodim to zalezi od situacie ak mam mamu doma ideme do stormu alebo do dakeho baru posediet a pokecat ak nemam tak ostanem doma na pc alebo spat etc.
no ja som v tomto vzorna ziacka nikdy nebola. vysvecko fajn, ale dochadzka katastrofalna. asi dvakrat mi hrozili komisionalky. ospravedlnenky som zhanala rozne. a bud som ostavala doma, alebo isla von s kamosmi, ktori mali volno
casto chodievam... ved to patri k strednej,naco budem spominat? a tak vseliako bud si spravim,alebo napisem velmi dobre napodobnujem podpis a pismo mojej maminky takze v poho...obcas sa prriznam aj ze som bola poza,co uz zvykli si.. a obcas ale to malo kedy zajdem ku lek..to vsak zvycajne s niecim co mi fakt treba nejaky papier vypisdat alebo co...debilitky.. som tam 15 minut aptm domov,alebo niekam sadnut,alebo nakupovat..
odkedy som na výške som nahorší študent na svete, ale na strednej a základnej som bola jedna z mála čo proste do školy chodila... Asi ako prostest prosti tomu že sa všetci ulievali a ja nie som ako všetci? Bola som dobrý študent a bolo mi to nanič
podobné veci asi do tých 14tich by ma psychicky položili..neodvážila by som sa..od istej doby sa začali konať celodenné čelustné ortopédky,telesná v DM-e,napísané,vytlačené ospravedlnenky..
mala som super triednu takže mi to pekne prešlo...vdaka nej sa vlastne ešte držím na tej škole ..a doma som určite neostala keď som nešla do školy...chodila som rano o 6 do ružomberka za kamošmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ale nie, nechodila som poza skolu. Nelakalo ma to, ked som sa pocas hodiny nudila, tak som si kreslila, alebo pisala basnicky, pribehy, alebo si posielala listocky s kamosmi Ale radsej som v skole davala pozor, aby som sa doma uz ucit nemusela
A ked tak pred maturitami som uz nechodila do skoly tyzden pred akademickym..a vlastne cely rok som chodila len tak pofiderne
Ale to len asi trikrát. =D
a ospravedlnenky sme si zháňali kade-tad, kde sa len dalo, sama som si písavala fakt výnimočne.