idem von.. ak nie von, aspom na korcule a ak ani to, idem do chladnicky ked ma ta omrzi, vezmem ceruzu papir pustim hudbu a kreslim a ak som uz na tom vazne zle, zacnem upratovat.. ale to len zacnem
@tasha5 fanfikcia - keď si k dačomu, čo si videla/čítala a pod. napíšeš sama pokračovanie či alternatívny dej, väčšinou využívané na to, aby autor spravil zo svojich obľúbených postáv totálnych magorov (a zvrhlíkov)
Cvicim, citam si, pisem si na PC, pocuvam hudbu, ked dostanem novy PC tak si stiahnem wowko na dlhe jesenne vecery... Inak este hrajem TF2 a snazim sa byt vonku ked sa da, raz za cas si zaplavat a ist sa prejst
Najhoršia nuda je tá keď vieš veľa toho čo by si mohla robiť ale všetky tie veci sa ti zdajú nudné...vtedy je najlepšie vyskúšať niečo čo si ešte nikdy neskúšala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
» www.birdz.sk/webka/fency/blo...
takže by som trošku na neho nadviazala
keď to spravíš, pozri všetky diely Pokémona aj so sprievodnými filmami
ak sa stále budeš nudiť, kompletne prejdi všetky ich hry, vrátane dodatkových.
keď budeš mať, skús všetky diely Hviezdnej brány
potom všetky diely Digimona
ak to bude stále málo, napíš fanfikcie k prečítanenému a pozretému
a myslím, že som ti dala program tak do konca života
Cvicim, citam si, pisem si na PC, pocuvam hudbu, ked dostanem novy PC tak si stiahnem wowko na dlhe jesenne vecery... Inak este hrajem TF2 a snazim sa byt vonku ked sa da, raz za cas si zaplavat a ist sa prejst
nejak som sa už dlho nenudila našťastie..
Ak vonku tak zloba všetkého druhu...
je to dobrý chalan, nezáslužil si to .......
filip
(očividne sa mi to už pekne dlho nedarí )