Aj vám sa niekedy stáva že si nepamatáte čo sa dialo pred minutou? Viete že ste si doniesli kolač k telke a za chvilu sa čudujete kde je a pritom ste nevnímali a zabudli že ste ho zjedli? Alebo si nepamatáte ako ste prešli cez cestu alebo podobné veci??
hmm mne sa stalo len ze so kukal tv(fox kids pred par rokmi a zaradom kukal serialy a po jednom som nevedel co bolo prednim a par minut nadtym rozmyslal..vymyja to mozgy tak bacha
Ano, aj mne sa to stava...Ach, a uz som si myslela, ze som ina.. Ale casto sa mi stava, ze sa s niekym o niecom rozpravam a o minutu si na to neviem spomenut...ale za tri minuty si spomeniem..
mne sa stalo, že som sa s niekým rozprávala, zarozmýšľala sa a potom som sa musela opýtať, čo som odpovedala na poslednú otázku... alebo také klasické veci, ako kde som čo pred chvíľou položila a pod....
ja si bezne nepamätam ze co som chcela v tej kuchyni,spalni,hocikde..nepamätam si odpovede na moje otazky a casto sa ich musim pytat znova a potom sa cudujem ze mi uz (vraj ) odpovedali...nepamätam si kolko je hodin,az ked sa trikrat pozriem na mobi... proste som roztrzita..nepovedala by som ze to ma docinenie s pamätou,skor s koncentraciou..
jj stáva sa mi to a potom sa cudujem jak taka sprosta.. presne kde mam chleba, co som si odniesla alebo neviem ci som zhasla svetlo lebo som prave rozmyslala nad inymi vecami a potom sa musim vracat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov