kokot takto sa to riesi nie zalozit 20riadkove forum jak som sa rozisla s priatelom a mam zle znamky a zacala som si vyrezavat smajlika do paprce a vselijake vyjavy este okolo toho.....proste som kokot, rezem sa, pridte mi to slovne/rucne ujasnit jak dalej
okrem toho že sa režeš len preto, že ti j.. chcela urobiť ešte väčšieho.. fúúha tak ja som u žiadnej ešte nebola..co tak sa postavit od Pc..teraz si nerobím srandu.. postav sa k stene.. urob krok do zadu..a trieskaj si hlavu kym ta to neprejde pomáha
aj keby ti niekto z nás poriadne prijebe tak ti to nepomôže. sám si musíš priznať, že je to pičovina a nájsť si lepšiu zábavku. tou zábavkou nemyslím varenie pika
@schizoofrenik ale preboha ved ty si frajer ktory tu kazdeho dava dolu ti sa nemozes rezat .. aspon ti to neulizuje ked si to dezinfikujes no ... trep si namiesto toho hlavu o stol trebars a pomaly znizuj davky
@schizoofrenik inak nechcem ťa súdiť.. raz prejde to hnusné obdobie a začneš mať depku z toho čosi robil v predchádzajúcom.. nepomôže ti to..len na chvilu zakryje oči..ale to ty vieš..
@schizoofrenik kedze si si schopný priznat, ze robis kokotinu a prejavuju sa u teba znamky zdraveho rozumu, podla mojho nazoru sa z toho relativne lahko dostanes ; len trochu sebazaprenia a nahradnych aktivit! trtko
skus zacat slopat...ak ta fascinuje neporiadok tak ogrcane / krvave veci maju tiez svoje caro...ak ta fascinuje bolest tak si pockaj na druhy den rano...ako bonus ti to zmaze docasnu pamat ked sa kvalitne poriesis...a mozno sa ti podari to co so ziletkou este nie...uchlastas sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Akosi mi to práve k tebe nesedí..
to je skutočne názor hodný 17ročnej ženy...
< /sarcasm >
17 ročný jebnutý kokot!!!!