Ahojte, môj problém ma rajcuje čoraz viac. Ako, je možné že len tak z ničoho nič som začala ráčkovať? Čoraz viacej ľudí mi vraví "ty ráčkuješ? Nikdy som si nevšimol" v detstve som chodila na logopédiu a naučila som sa rozprávať pekne r až doteraz. Vyslo
ja ráčkujem od narodenia až doteraz.... zvykol som si a aj ľudia okolo mňa.... ale viac-menej ževraj u mňa to nie je až také, lebo tiež niektorí ľudia si to u mňa všimli až po roku.... a iní už po minúte
@scumfuck Keď som bol malý, račkoval som lebo som mal krátku uzdičku či ak sa to volá Potom mi ju trošku natrhli a po týždni som vedel super hovoriť "r"
ja som zabudla hovoriť L vedela som ho, potom na zš druhý stupeň zrazu som prestala a hovorila som ho tak, že som pri tom spojila pery, nútili ma ísť k logopedičke, kde som bola raz, nechápem to doteraz... a už také 3 roky ho zase viem normálne... divné čo?
ja zas občas kokcem...už som mala asi 3 také obdobia...ale potom sa to vždy upokojí...aj bez logopedičky...kedže mne sa to stáva len ked som fest pod stresom
@spiralfaust nič si z toho nerob, ja to už tiež neviem vysloviť hentak ale jazykom som nehýbala, iba spojila pery, presne ako pri P... teraz to už nejde ani mne a asi to znelo dosť dôveryhodne, lebo si to všimlo tak 10 ľudí možno
ani si neviem predstavit ake to asi je ale ak si uz vedela rozpravat dobre tak sa k tomu zas mozes vratit.. len sa asi budes musiet viac sustredit nejaku dobu na to ako rozpravas a mohlo by sa to zlepsit..
neviem ci je problem v tom ze clovek r proste povedat nevie alebo je lenivy a radsej rackuje
mala som ucitela ktory rackoval a bol slovencinar.. to bola velmi zvlastna kombinacia O.o myslim ze je to dost hrozne.. dobre si pamatam ako ma rodicia ucili hovorit r .. a potom som ho pouzivala az prilis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ası sı zlenıvela
neráčkoval som nikdy, ale skús:
1. porozmýšľať o príčine
2. navštíviť logopéda zasa
Inak na niektorých babách je sexy keď račkuju
Ale inak k téme neviem, ale tak boli tu už myslím aj nejaké príspevky k otázke, teda minimálne jeden.
neviem ci je problem v tom ze clovek r proste povedat nevie alebo je lenivy a radsej rackuje
mala som ucitela ktory rackoval a bol slovencinar.. to bola velmi zvlastna kombinacia O.o myslim ze je to dost hrozne.. dobre si pamatam ako ma rodicia ucili hovorit r .. a potom som ho pouzivala az prilis