Začalo to mojím fórom o pése cudnosti a rozmohlo sa to tu ....priznajte kto začal nosiť pás cudnosti ? alebo kto začal s NoNutNo
Ja som splnil to čo som napísal, kúpil som pás cudnosti pre seba a jednu takú kamošku čo mám ktorá má celkom v pixli ma zamkla celkom rada a vypixloval som jej cez správy a je na mňa nasratá a má kľúče od môjho penisu .... zatiaľ sa so mnou nebaví ...no
...uvidíme ako to pôjde ďalej ale keďže som vypočítavý tak som kúpil plastový pás cudnosti a keďže ona je baba tak čakám že ma začne vydierať a niečo odo mňa chcieť ...mimo toho som si dal spraviť náhradne kľúče a chcem iba spozorovať a urobiť prieskum že kam je baba ktorá sa s vami dlhé roky kamarátila a pár krát vám dala ..až zájsť ....úprimne neviem kam zájde a budem Vás tu informovať mimochodom hneď ako som od nej odišiel som sa odomkol
a ďalšia vec komunikoval som s ňou cez jednu appku ktorú sama používa keďže si raz za čas zapáli brko a tam má týpkov na tieto veci tak som jej schválne napísal cez to a sú to miznúce správy ...nemá žiadny dôkaz o mne ...to len pre zaujímavosť že to mám premyslené
@torpedo08 čo je na tom zlé veď sme v slobodnom svete a ja si myslím že my Slovania sme boli vždy slobodný a nie je to potreba riešiť, absolútna potreba to riešiť nie je pokiaľ viem, viem že menejcenný a ľudia čo majú komplex menej cennosti to budú riešiť ...lebo prečo..je tu ten komplex alebo sú to patologický klamári a majú potrebu sa odvolávať donekonečna na druhých a všímať si chyby iných ...čo v podstate nie sú chyby je to iba zábavka ...ale tým že je niekto zakomplexovaný a je patologický klamár tak má potrebu ukazovať na iného ....prečo asi ? patologický klamár je zväčša skrachovalec ktorý je frustrovaný vlastným životom tak má neustálu potrebu hľadať chyby na druhých ...čo v skutočnosti chyby nie sú ... takže tak ... ja viem čítať ľudí celkom ma to zaráža že až takto viem čítať ľudí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov