Chodíte na záchod v škole? ako myslím srať .. ja na zakladnej za celych 9 rokov som bol 3x v 9 ročníku a na strednej za mesiac minimalne 10x ako niežeby som chcel ale nemam strednu uplne blizko a radšej idem vždy v škole jak keby som sa mal cesto
@denix no mňa väčšinou začne kus krutiť už večer a rano sa vždy snažim na zachode ale nič proste zakon schvalnosti že v škole ma to chytí až a to sa vždy snažím najprv zadržiavať (dakedy vydržím až domov) a niekedy proste už musím ísť (hlavne keď je telesná tak radšej idem jak keby som sa nahodou tam posral pri dajakej namahavej aktivite)
@makiri to som si vravel aj ja na zakladnej som šiel len 3x z toho 2x pred matikou lebo som mal stres že prepadnem a na strednej už mam viac stres z toho že budem musieť isť na zachod jak zo zlých známok.. + nikdy si nie som istý či tam cez hodinu dakto nenabehne (chodím na zachod len cez hodinu) čiže sa malo kedy aj poriadne vykadíím a potom ma bolí stále brucho a som nervný celý čas
No na ZŠ ke som nikdy nebol na SPŠ počas cca 1 mesiaca čo do mňa mamča liala kontaminované mrkvové šťavičky z nového odšťavovača som lietal niekoľkokrát za deň (nikomu neprajem) inak nikdy. A na VŠ čo je to záchod???
@normane dakedy som to mal aj ja tak :/ som šiel do školy uplna pohodka a doma ma to chytilo a teraz doma skoro nikdy nič ani rano a v škole okolo 12 furt -.-"
Na základnej ani raz, na strednej raz z úplnej núdze (ale šiel som sa vysrať do školiaceho strediska peugeotu, tam boli čisté hajzle) a na výške už ale aj 10 krát, ale tu sú čistejšie záchody ako v niektorých reštauráciách...
@spiralfaust Nie vyslovene lietal skoro každú hodinu celý deň v škole črevné kŕče ako keby ti niekto nožík vrazil do čriev a zakrútil. A najhoršia cesta domov čo trvá cca 1-1,5 hodiny a niet kde isť sa vys.ať párkrát som mal mamále. Čo už stíhači život na hrane
@tosom tak ja tiež nechodím v škole na záchod preto že sa mi to páči keby som nemusel tak nejdem ale zas držať to v sebe každy deň nebudem ešte by som mal zápchu a chytil hemeroidy abo čo radšej pôjdem ak treba síce nerád :/
@spiralfaust rano sa ti nechce ist na zachod, lebo nemas obnovenu peristaltiku criev. Preto ta to chyti v skole, lebo pohybom sa ti obnovi.... Skus si dat rano rozcvicku...
@zajkousko je pravda že sa na noc dosť napchávam no ale ja jem celkovo cely deň toho strašne veľa (sa čudujem že važim len 70kg pri tom koľko toho zjem) no ok poskúšam nejaké tu vaše rady ako napr na večer minerálku a čaj a ráno menšia rozcvička snáď to pomôže no..
@zajkousko jj viem že su take čo akoby urobia zapchu som raz videl v jednom programe kde bol 120 kilovy chlap a sam si riť nevedel utrieť tak vždy pred tým než šiel do roboty si ich musel dať aby ho to tam nechytilo ... ale tak ja také nechcem lebo zo zápchy vznikajú hemeroidy
@zajkousko tú spravu som poslal ked som ešte nečital tu tvoju o gastrovale hah to je na trávenie to že mi treba na záchod v škole je problém s trávením?
Vau, kolko ludi nechodi v skole na zachod, ako ja mam take problemy s travenim, ze som rada, ze mi to vobec ide, tak potom proste idem na vecko, hej je to trapne a neviem co vsetko, ale lepsie ako to mat v sebe.... a vobec nemam zratane ako niektori tu, ze kolko krat som bola na zakladnej na zachode alebo na strednej proste bola som na vecku no
@spiralfaust suhlasim s ludmi co tu uz predo mnoou pisali, zle sa stravujes, inak by si pravidelne chodil rano na zachod, teda rano tusim okolo 6 hodiny je pre telo prirodzene chodit na zachod.... ttp://www.liecenie.info/home/organove-hodiny. A rano nielen rozcvicka, ale aj VELKY pohar vody ako prva vec rano, pred jedenim pred vsetkym, proste pohar vody vypit, to by ti malo pomoct.... lepsie sa straovat
nepouzivam zachody v skole ani som ich nikdy nepouzivala a takisto ani ziadne ine verejne zachody. iba v extra vypatycch mocovych situaciach ale inak bleh
@uspavanocka ty kokos proste a to este nemas zdravotne problemy? ja som rada, ze niekde vobec su zachody a idem, hoc je verejny ( nesadam si nan ako niektori )
@uspavanocka no skoro narozdiel od väčšiny ludi dodrzujem pitny rezim a pijdem 2 az 3 mozno aj 4 litre denne... takze chodim na vecko minimalne kazde dve hodinny a ke dbeham po meste, som na briagde alebo nieco vybavujem, tak nebudem lietat domov ako kebyze to riesim ako ty, tak by som nikam nechodila
@uspavanocka inak len taka poznámka ak budeš často zadržiavať tak možno sa "nestrapniš" (ja chodím často na školské záchody ale trápne si nepripadám) ale keďže nepôjdeš na záchod môžeš mať zdravotné problémy ako napr hemeroidy a potom budeš mať problém sa neposrať vždy
@spiralfaust toto fórmu ma fakt pobavilo(tak celkovo ako si to napísal,ako to vyznelo..a tak..toto tu ešte nebolo ),ale..je to fakt vcelku normálna vec.. DDDDD ja som bola na základke.. dosťkrát sa mi stalo,že ma prehnalo DDDDDD a nemala som toaletný papier (ale je to chúlostivé takto verejne rozoberať...) a ja strednú tiež nebudem mať zarohom..a neviem aké to tam bude,dúfam,že záchody nebudú také nehygienické DDD..a nikdy som nechodila cez prestávky,lebo furt volakto otváral dvere a tak..som nemala kľud.... =DD a dúfam,že na strednej tiež budem môcť chodiť cez hodiny DDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Zato moji spolužiaci tam toto zariadenie navštevujú často, a neviem prečo majú potrebu ma o tom vždy informovať
@spiralfaust rano sa ti nechce ist na zachod, lebo nemas obnovenu peristaltiku criev. Preto ta to chyti v skole, lebo pohybom sa ti obnovi.... Skus si dat rano rozcvicku...
jednoducho zmena ti pomôže, treba vyskúšať....filip
a treba piť na noc čaj a minerálku
Gastroval sa volaju tie tabletky, dostaneš ich v lekárni aj bez predpisu stoja okolo 5€.....filip
vyskúšaj
ano aj Vladko ti to tu písal, peristaltika čriev je veľmi dôležita, pomáha veľa jesť aj ovocie, jablká napr.
hovorím, vyskúšaj a určite prideš na to.... to by bol čert v tom aby si sa toho neduhu nezbavil ......filip
@spiralfaust suhlasim s ludmi co tu uz predo mnoou pisali, zle sa stravujes, inak by si pravidelne chodil rano na zachod, teda rano tusim okolo 6 hodiny je pre telo prirodzene chodit na zachod.... ttp://www.liecenie.info/home/organove-hodiny. A rano nielen rozcvicka, ale aj VELKY pohar vody ako prva vec rano, pred jedenim pred vsetkym, proste pohar vody vypit, to by ti malo pomoct.... lepsie sa straovat
to si potom furt doma nie?