mne strasne rychlo zarastaju nechty,musim si ich strihat tak raz za 2-3 tyzdne...uz velakrat mi hnisal palec...bohuzial ak je prilis kratucky,musim vzdy pockat niekolko dni kym necht trocha zarastie do toho mesa /ano svinsky to boli/...a potom sa snazim noznicami nadvihnut tu zarastenu cast a odstrihnut ju znova...velakrat si pritom musim rozrypnut meso...ale ked sa to podari tak uz je to zvycajne ok....az do dalsieho strihania...:/
nerobte ani jedno z toho len to skracovaním zhoršujete radšej vyhľadaj pedikérku a ona ti to dá pomali dokopy mne až po roku vyzdravel prst a to som mal obidva palce na nohách zarastené tú vám dám link: » www.pedikurastudio.sk/pedikura.htm... mám to oskúšané na začiatku to bude bolieť, ale potom to prejde
Mne sa to stáva na hociktorom prste. Treba si vedieť dobre odstrihnúť nechet. Nie tak aby na krajoch bol ostrá necht ale tak aby to bolo to gulata alebo ako by som to nazvala..
ja mám tento problém s prestávkami už asi 4 roky, robilo mi to keď som si kúpil tesné botasky. Skúšal som repík, skorocel, rôzne mastičky, ale všetko pomáhalo len čiastočne. Neskôr som zmenil obuv, častejšie som si ten konkrétny necht strihal a odvtedy v pohode.
Najhoršia vec !! ktorú môžeš spraviť je ísť k chirurgovi aby Ti necht odstránil !! pretože je to jednak bolestivé, noha bude dlho nepoužitelna, necht ti aj tak znova vyrastie a znova bude zarastať.......
@janehonda moja to kolkokrat za mesiac si ty strihas nechty?? nechty (aj na rukach aj na nohach) sa strihaju kazdy tyzden , ne za 2-3 tyzdne - je jasne , ze ti takto budu zarastat ..... boze moj si ty vobec ženská???
ano a k tomu hnisaniu ... 1. ked si nechty strihas , tak nepouzivaj tupé/staré/hrdzavé noznicky , alebo si kup take "cvakatko" - u cinana maximalne za euro pade (dlho to vydrzi)
2. vystrihaj si nechty z kazdej strany (aj do masa ked sa ti chce)
3. ked ti uz zarastol tak ho vystrihni , ked bol zahnisany tak ho vycisti sparatkom do ucha
4.nedavaj tam ziadne masti/olejceky/cajiky - nechaj to proste na cerstvo m vzduchu , ono sa to potom uz ukludni
dufam , ze som nejak pomohla ..... ak ne , tak sorry ( ved aj snaha sa ceni !! no..)
@alexqua no oproti mojej rodine mi rastu nechty rychlo,ale ako vidim tebe sa to zda asi riadne pomaly...vies mne nechty staci strihat raz za 2-3 tyzdne,zarastie mi nechet az ked sa na to vykaslem a mesiac nestriham...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Mne sa to stáva na hociktorom prste. Treba si vedieť dobre odstrihnúť nechet. Nie tak aby na krajoch bol ostrá necht ale tak aby to bolo to gulata alebo ako by som to nazvala..
Najhoršia vec !! ktorú môžeš spraviť je ísť k chirurgovi aby Ti necht odstránil !! pretože je to jednak bolestivé, noha bude dlho nepoužitelna, necht ti aj tak znova vyrastie a znova bude zarastať.......
Radšej skús niečo z toho čo ja...
2. vystrihaj si nechty z kazdej strany (aj do masa ked sa ti chce)
3. ked ti uz zarastol tak ho vystrihni , ked bol zahnisany tak ho vycisti sparatkom do ucha
4.nedavaj tam ziadne masti/olejceky/cajiky - nechaj to proste na cerstvo m vzduchu , ono sa to potom uz ukludni
dufam , ze som nejak pomohla ..... ak ne , tak sorry ( ved aj snaha sa ceni !! no..)
Keby si vedel v akom stave som to písala chudátko maličké tak by si ma ešte aj pochválil.