Zdravím, prosim vas kde sa docitam o zakonoch a trestoch voci marihune co sa tyka Slovenska Ceska a Amsterdamu (v Holandsku).. Ak tam pride turista a nacapu ho fizli je to v Amsterdame legalne ale nie je to trestne podla nasej legislativy? Zevraj na Slove
Pokial viem, v cudzej krajine aj pre turistu plati ten isty zakonnik ako pre obcana tej krajiny...
A pokial viem, v Cesku je to miernejsie, minule som sa o tom bavila s kamaratmi na Morave..
A u nas je tusim polgramu travy este priestupok
tak na slovensku nieje tresné mať semienka aspoň si myslím keď ich normálne predavaju v eshopoch a nejedná sa o nejaké slabé odrody kúpiť môžeš aj semienka White Widow (Bielej Vdovy)
V ČRvje tráva dekriminalizovaná a keď som čítala zákon tak môžeš mať pri sebe 5 gramov pre osobnú spotrebu a okrem toho môžeš pestovať asi 3 rastliny pre seba
@weasley7 v celom Holandsku si môžeš ísť zbaliť do Coffeeshopu a kľudne sa tam sfajčiť (my sme bežne aj v parku dávali), v CZ je to ako tuto tralalibang napísala, dokonca sú tam aj iné drogy dekriminalizované...na Slovensku sú legálne asi len tie semiačka...
v Budapesti mi nasli kamosovu travu vo vacku(gram aj nieco) dostal som na vyber-bud policia alebo znicit nad kosom k nasej krajine sa radsej nevyjadrujem ...
nie len sebe ničíš zdravie ale aj rodičom, známim a kamošom, lebo im bude za tebou smutno keď ťa odbachňu a to len preto, že si sam sebe človek nevie rozkázať a požíva také svinstvo
a potom sú tu aj distribútori, tych by som dal na nútene práce do *Jachymova doživotne...
tu by mali čas rozmýšľať nad tým čo zle spravili...
myslím, že by konečne bol poriadok aj na Slovensku tak ako v číne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A pokial viem, v Cesku je to miernejsie, minule som sa o tom bavila s kamaratmi na Morave..
A u nas je tusim polgramu travy este priestupok
Presne..
v čine sa neserú, dve vety a guľka do hlavy, ktorú musí rodina zaplatiť odsúdenemu...
nie len sebe ničíš zdravie ale aj rodičom, známim a kamošom, lebo im bude za tebou smutno keď ťa odbachňu a to len preto, že si sam sebe človek nevie rozkázať a požíva také svinstvo
a potom sú tu aj distribútori, tych by som dal na nútene práce do *Jachymova doživotne...
tu by mali čas rozmýšľať nad tým čo zle spravili...
myslím, že by konečne bol poriadok aj na Slovensku tak ako v číne...
hm, je to uhol pohľadu, ale mne by každopadne bolo tiež smutno, keby, že skončíš na psychiatrii koliva drogám...
ale radšej ani nepomyslieť na takéto veci...
z teba je šikovny fotograf a to ťa cti