Ako by ste sa zachovali kebyze sa do niekoho moc zamilujete, chodili by ste spolu ale potom by ste zistili ze to je vas nevlastny surodenec?(vasa mama alebo.otec mali este pred vami vztah s niekym nasledkom coho vznikol vas partner)
To je dosť blbá situácia.
Ale keďže ja som za dlhodobé vzťahy, som si istá že v takom prípade by sme nemohli mať spoločnú budúcnosť (manželstvo, možno aj deti). Takže by som sa s ním okamžite rozišla, ale bola by som rada ak by v mojom živote zostal. Brat naviac by bol super
Myslela som, ze teda najprv viem, ze je to surodenec
Ale tak jolo, to je problem rodicov, ze ututlavali, proste ked sme sa nasli, tak uz budeme spolu. A samozrejme kazdemu by som rozpravala, ze chodim s bratom/sestrou a kazdy by to povazoval za vtip.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ale keďže ja som za dlhodobé vzťahy, som si istá že v takom prípade by sme nemohli mať spoločnú budúcnosť (manželstvo, možno aj deti). Takže by som sa s ním okamžite rozišla, ale bola by som rada ak by v mojom živote zostal. Brat naviac by bol super
Ale tak jolo, to je problem rodicov, ze ututlavali, proste ked sme sa nasli, tak uz budeme spolu. A samozrejme kazdemu by som rozpravala, ze chodim s bratom/sestrou a kazdy by to povazoval za vtip.