23 ročný pubertiak??? Akože nechápem čo chceš od nás počuť už máš tuším dosť rokov aby si vedel čo a ako. To keď ju zbalíš to tu budeš písať ďalej svoj postup čo a ako????
@puberslatinocelny Ja som svojho času dávala zo zásady medzeru pred každý nick a potom som sa veeeeelice že čudovala, že prečo to nefunguje, upozornil ma na to až johnysheek Takže si z toho nič nerob
Noooo v Birdzovskej minulosti to bolo, ale už si neviem spomenúť, čo to bolo za konflikt, takže asi nebol nejaký veľmi vážny Každopádne som minule otvorila odkazovač a našla som si tam od teba odkaz:
"pubertslatinocelny 29. októbra 2008 o 21:11
si tvrda, necitas uz spravy ale nebud tvrda, ved ja uz som dobry
pubertslatinocelny 29. októbra 2008 o 20:47
zevraj predstierany narcizmus."
Haaaa Ale to už bolo veľmi veľmi veľmi dávno A vidíš to, stále sme tu, aj môj stále predstieraný narcizmus je stále tu Nespomínaš si náhodou, o čom sme sa vtedy hádali prosím ťa? Ja si neviem spomenúť Ale zdá sa mi, že to malo niečo spoločné s nejakým blogom
@sarah_whiteflower jaaaj, daco si mala asi v profile, ze si narcis, alebo si nemala, alebo si to niekde spomenula a ja som sa na to motal zo srandy a ty si mozno nechapala, ze zo srandy alebo hej a bolo toho uz primoc a nebolo to smiesne, alebo daco take a potom volaku spravu som videl, ze si dlho neprecitala, tak som napisal , ze si teda tvrda, ked ich necitas vidis to no a odvtedy aki sme kamosi - aj o Lujzicke sme sa porozpravali minule pekne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ale sorry pubert, vzhľadom k tomu, ako si mi v minulosti vedel žrať nervy... neľúbim ťa Ale mal si namále!
Btw... šťastnú svadbu a tri deti prajem
Noooo v Birdzovskej minulosti to bolo, ale už si neviem spomenúť, čo to bolo za konflikt, takže asi nebol nejaký veľmi vážny Každopádne som minule otvorila odkazovač a našla som si tam od teba odkaz:
"pubertslatinocelny 29. októbra 2008 o 21:11
si tvrda, necitas uz spravy ale nebud tvrda, ved ja uz som dobry
pubertslatinocelny 29. októbra 2008 o 20:47
zevraj predstierany narcizmus."
Haaaa Ale to už bolo veľmi veľmi veľmi dávno A vidíš to, stále sme tu, aj môj stále predstieraný narcizmus je stále tu Nespomínaš si náhodou, o čom sme sa vtedy hádali prosím ťa? Ja si neviem spomenúť Ale zdá sa mi, že to malo niečo spoločné s nejakým blogom