napadlo vas niekedy len tak ze kolko ludi by prislo na vas pohreba aci v uprimnosti a ci v pretvarke len preto aby sa tam niekto ukazal ze vas poznal alebo ze kamosi idu on tiez a ci vas mal niekto naozaj rad
aj ja som nad tym rozmyslal moj dedko bol velky clovek velmi vela ludi ho malo rado a pre mohich vela znamenal na jeho pohrebe bolo okolo 540 ludi ty kokos keby aj mna malo tolko ludi rado ale ja som vdacny aj za tych 2 ktori ma maju hoci sa pohybujem vo velkom kolektive nie som ziadna naivka a viem ze aspon polovica z nich by mi tajne najradcsej bodli noz do chrpta
nepokladam sa za pesimistu,ale zamyslal som sa nad tym uz velakrat...predstavoval som si ,ze som duch a prechadzam sa medzi tymi vsetkymi ludmi,sepkam do ucha rodicom ze ich mam rad,priatelom,aby na mna nezabudli...taka haluzna predstava
Cts w trocha mysli keby na tvoj pohreb prisiel nekto koho nenavidis a on nenaviditeba to je uchylne nie to ked sa zamyslas nad tym ci si pre niekoho nieco znamenal
ty ktory chodia na pohreby len preto ze niekoho poznaly su podla mna povrchny,su tam len z toho dovodu zesa chcu zvyditelnit alebo co.Ale ked pride niekto na pohreb cloveku ktoreho mal naozaj rad,je to vidno na nom,a aj slzy su uprimne tak ako on...
Jo aj ja som nad tym rozmyslal, a pesimista som tomu verte Vzdy mi ta predstava pripadala morbidna, ale obcas mi este stale pride na mysel: predstavim si ze zomriem a komu budem ako chybat...
Nj ja rad vsimol som si ze kazde mrkvove pole v juznom Uzbekistane tvori normovany vektorovy priestor, ktory je vsak neuplny, lebo uzbecke pazrave zajace (Lepus uzbecus) pravidelne vyhryzaju znacne mnozstva mrkvy z roznych miest pola a tak brania polu stat sa Banachovym priestorom. Tento problem je zasadny a bolo by ho treba nejak riesit, no uzbecka vlada sa snazi krizu zamaskovat a odmieta zvysit subvencie k cenam mrkvy. Cela situacia je komplexna a vnutropoliticky konflikt pravdepodobne vyusti do obcianskej vojny, ktorej moze zabranit len skompletizovanie vektoroveho priestoru alebo opakovane derivovanie vsetkych pazravych zajacov az na nulu.
uzbecke pazrave zajace su velmi vzacny druh robili by im problemi ochranary prirody ktori sa do jedneho zhodli ze ake kolvek zabijanie je nepripustne lebo by mohli vyhynut a prenasanie na ine mrkvou neposkvrnene polia by mohlo zajacom sposobit psychicke problemy 3 stupna (psychykus mentalitus) ochranari chcu aby to tak ostalo no statkari prichadzaju o zisk podla mna sa coskoro prestane v tamojsej oblasti pestovat mrkva co bude mat zase nepriaznive dosledky pre okolitich dedincanov a kompletny ekonomicky upadok
Ak sa vsak prestane pestovat mrkva, vzacne pazrave zajace aj tak vyhynu, takze je v zaujme ochranarov hladat kompromisy a sadnut si za rokovaci stol so statkarmi a matematickymi analytikmi. Podla mojich informacii je sucasny priebeh rokovani zamerany na otazku, ci je derivovanie zajacov humanne. Totizto len nedavno vyplavalo na povrch, ze vacsina nacistickych zlocincov odsudenych na norimberskom procese na smrt, sa v skutocnosti previnila neludsky krutym derivovanim uzbeckych zajacov a vojnove zlociny boli len zamienku, aby nevypukol skandal na verejnosti, ktora sympatizuje so zajacmi a nasledne lyncovanie.
Podla mna je takzvane derivovanie zajacov bohapustym a nezodpovednym eufemizmom, ktory zdaleka nevystihuje brutalitu zaobchadzania s tymito milymi stvoreniami. Preto sa musim dorazne postavit za zavedenie pojmu "krute masakrovanie" namiesto "derivovanie".
Dalej musim poznamenat, ze ubytok mrkvovej urody na uzbeckych poliach je iba nevyhnutnou danou za fertilizovanie pody zajacimi vykalmi (tzv. bobkami), v krajine neschopnej zabezpecit iny druh hnojenia. V tomto pripade je teda aplikacia pravidla "zabi zajaca, zachranis mrkvu" neadekvatna danej situacii, ba priam skodliva.
ale rieka zamorena toxickym odpadom nedaleko pola (tiez jednym s predmetov diskusii a rokovani Uzbeckej vlady) sposobila ze hovna uzbeckych pazravich zajacov mozu sposobit mutaciu mrkvy na kalerab
To je vsak porusenie medzinarodnej dohody s Tadzikistanom z roku 2004 o vzajomnom respektovani religioznych skupin. 85% Tadzikistancov vsak vyznava Antikalerabizmus (nabozenstvo, podla ktoreho Mrkva Velka nakoniec premoze satansky Kalerab a zvrhne ho do kaleraboveho pekla), a mutacia uslachtilej mrkvy na kalerab by vyvolala vyrazne nepokoje veduce v najhorsom pripade az k vyhlaseniu vojny. Uzbekistan uz aj tak v krcoch vnutropolitickych konfliktov by vojnu nevyhnutne prehral a doslo by k uzemnej anexii zo strany Tadzikistanu a konecnemu vyhubeniu pazravych zajacov tadzickymi ozbrojenymi silami.
tjn nehovoriac o teroristickej organizacii P.E.T.R.Z.L.E.N kto sa chysta zajat prezidenta Uzbekistanu a vyjednavat o utajenom vladnom projekte (areal 69) kde vyvinuli chlorid pentahydrogendekalerabnity ktory podla najnovsich vyskumov dokaze sposobit mutaciu mrkvy na kalerab co by mohlo znamenat kolabs Antikalerabizmu ktory bol zalozeny Karottom Krumplom Velkym v r. 1236
Zdroj blizky federalnym organom USA, ktory si nezelal byt menovany, mi prezradil, ze na uhyne pazravych zajacov maju podiel aj mali zeleni muzickovia z galaxie Siet, ktori k nam potajme prichadzaju v nocnych hodinach a vrazdia zajace laserovymi dekompozitormi, aby ziskali ich pecene a dalsi geneticky material, z ktoreho extrahuju zelezo na stavbu svojich kozmickych transporterov, pricom zlc exportuju do suhvezdia Lyry vymenou za televizne prijimace na benzinovy pohon, ktore su v galaxii Siet nedostatkovym artiklom. Okrem toho mi Fox Mulder prezradil, ze mimozemstanom tajne pomaha americka vlada, ale tieto informacie su vysoko utajovaneho charakteru a musim mlcat v zaujme zachovania vlastnej existencie.
Sa chystas umriet, ze na take veci myslis? Napadlo to aj mna, ale ja by som to spravil tak, ze by som sa ako mrtvy iba tvaril, zistil by som kto mi bol na pohrebe a ako sa spraval a tvaril a potom by som si siel uzivat niekam do pokojneho vidieckeho mestecka cely spokojny, ze ma mal niekto rad.
to sa ale nepaci miestnej zofilnej organizacii ktora v tych istych hodinach chodi mrdat pazrave zajace do zadku... pravdepodobne vypukne konflikt mezdi teroristickou organizaciou K.A.L.E.R.A.B (KOALICNI AZBEKISTANSKI LETECKO EREKCNY RABOVACNY AUTORIZOVANI BUZERANTI)hnutim za prava zoofilov ,ochranarmi prirody,pestovatelom mrkvi a zelenich muzickov
Jedina pozitivna vec je ze stav kazdych dvoch zajacov ako kvantovych systemov je dany tenzorovym sucinom zodpovedajucich Hilbertovych priestorov pricom kompozitny stav je v pripade uzbeckych zajacov vzdy neseparovatelny, teda stav kazdych dvoch zajacov je kvantovo previazany, to znamena ked niektorych zajacov zabijes iny oziju takze nastastie pazravych zajacov bude vzdy dost. Konfliktne je vsak ze ozivsi pazravi zajaci sa neobjavuju v Uzbekistane ale v inych castiach sveta a to sposobuje pokles rastu HDP Uzb.
ano lenze tuto vlastnost chce armada vyuzit a vytvorit neporazitelnu Azbekistansku armadu ktora ovladne svet a na vsetkych poliach od europi cez oriental az po ameriku sa bude pestovat len mrkva
hmmm... nad tým som nikdy nepremýšľala... ako ja sa chcem dožiť veľa rokov, takže predpokladám, že väčšina kamarátov sa ani nedožije môjho pohrebu... (a to z istého dôvodu)
u mňa je to tak, že buď ma ľudia majú veľmi radi, alebo vôbec nie...
takže tí čo by na ten pohreb prišli, tak viem že by im bolo veľmi za mnou smutno a ostatných mám v paži
ja si myslím že určite by prišlo zopár takých ľudí kamarátov arodina..ktorú by to ozaj vzalo..a určite by sa našli aj takí ľudia..ktorí tam išli len "tak" z povinnosti aa .. tkorí ma ani dobre nepoznali, ale za každú cenu sa tam pchali neveim proste..ja na smrť nemyslím dúfam a verím tomu že sa dožijem veľa veľa rokov a to prajemkaždému kto si to praje tiežhehe ...na čo myslieť na smrť keď sme takí mladí ? a aj tak.. dobre viem že neumierajú ibastarí a chorí ľudia ale aj tak .som dosť optimista a vyslvoene NECHCEM na to myslieť a ešte jedno.. keď už... tak nech mi tam hrá dáka fajná muzička heh
k tomu pestovaniu mrkvy... ake financne straty nastanu ?.. pretoza na to aby armada mohla vyuzit vlastnosti pazravych zajacov potrebuje financne prostriedky... aj organizacia K.A.L.E.R.A.B. potrebuje svojich ludi na to aby si zistili kedy je mozne "polovat" na zajace a potrebuje peniaze a prostriedky... to znamena ze narodne banky s nimi pracuju a tlacia im peniaze ?.. nieje totiz mozne aby tie peniaze ziskali legalne... z toho vyplyva ze vlastne vsetci su v tom zapleteni nie ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
kto na moj pohreb pride bude tam a kto nepride, toho budem strasit v noci, tak asi tak...
Aky mas nazor?
Dalej musim poznamenat, ze ubytok mrkvovej urody na uzbeckych poliach je iba nevyhnutnou danou za fertilizovanie pody zajacimi vykalmi (tzv. bobkami), v krajine neschopnej zabezpecit iny druh hnojenia. V tomto pripade je teda aplikacia pravidla "zabi zajaca, zachranis mrkvu" neadekvatna danej situacii, ba priam skodliva.
dokonca dúfam,že keď raz budem mať pohreb,budem to vidieť
a myslím,že ľudia ,ktorí ma obklopujú a prišli by,že by to mysleli úprimne
možno to vyznie samoľúbo,ale myslím,že sa nájdu ľudia ktorým by som chýbala
u mňa je to tak, že buď ma ľudia majú veľmi radi, alebo vôbec nie...
takže tí čo by na ten pohreb prišli, tak viem že by im bolo veľmi za mnou smutno a ostatných mám v paži