Som 2 na vš a plánujem zanechať štúdium, len do začiatku dalšieho šk roka. Dokedy budem mat status študenta? Mám sa nechať radšej vyhodiť školou alebo im poslať papier? Ako je to potom s úradom práce?
byť tvojim fotrom, zfackám ťa na sračku...
vráť mu peniaze čo do teba investoval a vypadni z chalupy...
jedine to zmyje z teba tu špinu bezcitnosti a blbosti...
@marcello1111 Vďaka, že si mi odpovedal na moju otázku... Nepochopím ak niekto nemá čo povedať k téme ale ajtak bude komentovať lebo on je musí... Čistý dement
No na urad prace ked sa budes chciet ist zaevidovat budes aj tak potrebovat potvrdeny listok zo skoly, ze si studium ukoncila, takze kym ho mat nebudes zbytocne sa aj evidovat pojdes. Ak napises skole mailom alebo pojdes osobne na studijne povedat, ze chces studium ukoncit tak ti ho ukoncia. Ak nepojdes, budes stale student a budes mat vsetky vyhody studenta az dokedy ta nevyhodia zo skoly sami.
@marcello1111 Inak ja nechapem aky mas problem, ze nedokazes normalne cloveku odpovedat. Ked chce niekto ukoncit/prerusit studium tak ta do toho nic nie je a je to jeho osobne orzhodnutie a ty si posledny kto moze niekoho za nieco sudit, musis byt fakt riadny troll ked sa po svojich vystupoch este oznacis za krestana.
@fury Ale lepsie je to studium skoncit cim skor, pokial planujes v buducnosti ist este na skolu, lebo tak si budes musiet neskor zaplatit za rok alebo semester na dalsej skole (neviem presne ako to je na Slovensku, lebo ja studujem v Cechach)
@poppyseed
rovný rovného si hľadá, vrana k vrane sadá...
ty ho ešte podporuj v tejto zbabelosti a hnusného cynizmu voči jeho rodičom...
tak oni drú, plati&a školu, dávajú synkovi strechu nad hlavou a on sa im za to takto odvdačí...
zrejme si taká ista zvrátená ako on...
a to nie je súdenie, ale holý fakt vašej zvrátenosti, úcty a lásky k rodičom...
@marcello1111 A ty ako vies, ze ho v tom rodicia nepodporuju? Ci ho to nemrzi, ci nemal iny problem preco chce studium ukoncit? Je normalne, ze sa niekedy rozhodneme pre zlu skolu a odbor a nikdy nie je neskoro to zmenit a zacat odznova. Lenze tvoj problem je daleko horsi, kedze ty sudis ludi podla vlastneho metra a ako sa ti zachce a zatracujes kazdeho. Uz len pridam nieco od jednej mojej oblubenej spisovatelky, co na teba velmi dobre sedi.
“You can safely assume you've created God in your own image when it turns out that God hates all the same people you do.”
@poppyseed
nerieš a neskáč nám do nášho rozhovoru, toto sú celé ženy...
v mojom oku vidíš omrvinku a vo svojom brvno nevidíš... (to k tomu metru, lebo ten tvoj je určite spravodlivý)
staraj sa o seba, alebo založ si fórum a potom sa ti "možno" budem venovať...
@marcello1111 "staraj sa o seba, alebo založ si fórum a potom sa ti "možno" budem venovať" Tak si vypadni založiť vlastné fórum a tam trep ľudom do hlavy tie tvoje voloviny...
všeobecne si študent formálne do 31. august. školský rok s ohľadom na skúškové obdobie ako také nepozná prázdniny v lete.. .jul august, a školský rok de facto trvá od 1. septembra do 31. augusta. ved je bežné že aj v auguste sa robia (dorábajú) skúšky, pokiaľ sa do konca skúškového nestihli. napríklad my sme mali skúškové do 12. júna. to bol riadny termin. ďalšie všetky boli opravné, a tie trvajú klasicky do 31.8 až. v tom nie je problém. ale to je na každom, ako si stanoví. poradim ti... ak nemas problem s financiami nerob to určite... doraz školu, zíde sa ti papier navyše. ale ak takto ukončíš školu de facto predčasne, musíš ísť na úrad práce, inak by si si platila odvody do zdravotnej poisťovni a tie nie sú najmenšie, a nezanedbateľné. je to dosť veľká záťaž. takže si každopádne dobre rozmysli čo spravíš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
vráť mu peniaze čo do teba investoval a vypadni z chalupy...
jedine to zmyje z teba tu špinu bezcitnosti a blbosti...
čistý dement... to jer to správne slovo na teba...
som zvedavý, kto z birdzákov ti schváli tvoje konanie...
pýcha a pád!
spamataj sa, lebo zle skončíš...
rovný rovného si hľadá, vrana k vrane sadá...
ty ho ešte podporuj v tejto zbabelosti a hnusného cynizmu voči jeho rodičom...
tak oni drú, plati&a školu, dávajú synkovi strechu nad hlavou a on sa im za to takto odvdačí...
zrejme si taká ista zvrátená ako on...
a to nie je súdenie, ale holý fakt vašej zvrátenosti, úcty a lásky k rodičom...
“You can safely assume you've created God in your own image when it turns out that God hates all the same people you do.”
nerieš a neskáč nám do nášho rozhovoru, toto sú celé ženy...
v mojom oku vidíš omrvinku a vo svojom brvno nevidíš... (to k tomu metru, lebo ten tvoj je určite spravodlivý)
staraj sa o seba, alebo založ si fórum a potom sa ti "možno" budem venovať...
rad by som vedel koho si fake, lebo to čo ty tu stváraš dokáže iba človek tvojho kalibru...
príživník a cynik...fuj, hanbi sa...!