počas novoročných osláv som akosi prechladol,proste bolia ma semenníky atd,pohlavné ústrojenstvo+močové ústrojenstvo,ku lekárovi som nestihol ísť,takže až v utorok,ono to bolí sakramentsky...v lekárni mi na to dali smiešny výťažok z brusiniek,ktorý miesto
tu nečakaj serioznu odpoveď, skôr to že sa do teba budú navážať zakomplexovaný hajtráci Ale inak choď ku doktorovi, to je najlepšia rada aku tu dostaneš
ak ti toto zatial pomaha tak si nedavaj predpisovat atb zatial, ale k lekarovi by som urcite sla kazdopadne o niekolko dni ked sa budes citit uz uplne fajn, na odovzdanie mocu nech ti spravi kultivaciu aby si si bol isty ze tam uz nic nemas, lebo ono niekedy nestaci ze sa budes citit lepsie, moze to totiz prejst aj do bezpriznakoveho prip. chronickeho stadia, takze na kontrolu mocu urcite chod
ved si sa nespytal nic, aku odpoved cakas? ano chod k lekarovi, zapal sa moze sirit ani o tom nevies, to je ako so zenskymi zapalmi, vela zien to len amatersky prelieci volnopredajnou mastickou z lekarne a potom sa cuduju zrastom na maternici a podobnym "srandam"...
Normálne azjdi k obvodnej, nech ti da listok k urologovi, jaj chlapi co ste zbabeli, co sa bojite, ze vam trochu prehmata vajcia, však je to uplne normalne.
mmm ja ked som mal zapal "sice LEN mocovych ciest", tak som sa snazil pit velmi vela tekutin, v podobe bylinkovych cajov a podobne.. aj ked to sakramentsky boli, ale skratka potrebujes to ciastocne aj "vycikat"...
a ak mas/mal si bolesti aj semennikov, tak to vazne neodkladaj a hned v utorok chod k doktorovi... to, ze ti chvilkovo pomohol nejaky caj, nemusi znamenat ze si vylieceny.. neriskuj nasledky dobuducna.. drzim palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ak ti toto zatial pomaha tak si nedavaj predpisovat atb zatial, ale k lekarovi by som urcite sla kazdopadne o niekolko dni ked sa budes citit uz uplne fajn, na odovzdanie mocu nech ti spravi kultivaciu aby si si bol isty ze tam uz nic nemas, lebo ono niekedy nestaci ze sa budes citit lepsie, moze to totiz prejst aj do bezpriznakoveho prip. chronickeho stadia, takze na kontrolu mocu urcite chod
@tunnel
@nikyy
@tommyup
Vdaka vám
aj tebe tak treba @antifunebracka si smiešna napodobenina mentálne retardovaného šaša,ty štetka birdzu,suterén...
a ak mas/mal si bolesti aj semennikov, tak to vazne neodkladaj a hned v utorok chod k doktorovi... to, ze ti chvilkovo pomohol nejaky caj, nemusi znamenat ze si vylieceny.. neriskuj nasledky dobuducna.. drzim palce