Ahojte, máte nejaký "recept" na zarastený necht (konkrétne na palci na nohe). Či už niečo domáce, alebo nejakú mastičku z lekárne alebo niečo... Najlepšie niečo, čo rýchlo zaberie, keďže každodenne trénujem (beh) a ku*evsky to bolí!
ak pojdes na chirurgiu nebudes moct poriadne chodit len nejake dva dni, sportovat nvm ale... ale mne to dodrbali este aj stehy zabudli vybrat
zober si manikurove noznicky a ten nechcet vyber nasledne poden napchaj v alpe omoceny uzky pasik obvazu... velmi uzky aby sa tam zmestil... ak to urobis dobre mas to do rana het... dlhorocne skusenosti ale nie kazdy je taky chirurg ako ja takze nezarusujem ze sa ti to vydari spravne
hlavne si to neobstrihaj sama lebo to bude este horsie aj ja som mala to iste dvakrat isla som k chirurgovi prvykrat mi odtrhol iba polovicu nechtu na nohe tiez na palci a druhy krat na to istom mieste mi znova zarastlo mi uz odtrhol cely nechet priserne to boli ale ja som si davalo na to uz vsetko nic nepomohlo. alebo jedine pomoze kedd ti to hnisa pardajka aby ti to nehnisalo
vymocit nohu vo vode, zatnut zuby a poriadne vystrihnut, co najhlbsie az dokym sa nepojdes zbesnet od bolesti..zvykne ist niekedy aj zelenkavy hnis..potom vydezinfikuj aj ranu, aj noznicky
Ja som mala zarasteny, doktor povedal macat v repikovom caji a este nieco mi dal, nepamatam ako sa to volalo, take cervene krystaliky , to som rozpustila vo vode a v tom macala a pomohlo nemusel nic trhat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
zober si manikurove noznicky a ten nechcet vyber nasledne poden napchaj v alpe omoceny uzky pasik obvazu... velmi uzky aby sa tam zmestil... ak to urobis dobre mas to do rana het... dlhorocne skusenosti ale nie kazdy je taky chirurg ako ja takze nezarusujem ze sa ti to vydari spravne
ale hlavne NESTRIHAJ si to lebo si v riti