Čaute. Našiel som spôsob ako si pekne zarobiť na internete. Sú to klikačky. Áno, väčšina si mylsí že sa na tom nedá zarobiť a ak ano tak len pár euro. Ale týto ľudia sa mýlia. Viem spôsob ako sa tu dá zarobiť 1500 € mesačne. A to vobec nie je maximálna ce
lenže zadarmo nezískaš tak veľa... keď chceš fakt veľa zarábať, resp. viac ako obyčajný klikač, tak musíš mať aj zakúpené tie najvyššie upgrade-y a taká vec... neviem ako dlho sa tomu venuješ, ale ja už vyše roka a pol a mnohé klikačky tak ako prišli, tak za nejaký mesiac-dva-tri aj odišli...
Možno sa to naozaj dá. Ale aj tu platí -- tak ako všade -- že nič nedostaneš zadarmo. Ak chceš zarábať, musíš makať. Ak chceš slušne zarábať, musíš veľa makať. Zadarmo ti nikto nič nedá.
Keby to aj hneď bola pravda, pravdepodobne sa budeš musieť mesiace strašne snažiť so žiadnym alebo minimálnym ziskom a potom ti to možno začne postupne vynášať.
ALE málokto bude investovať obrovské množstvo času a energie do možnosti zárobku v oblasti, kde najmenej 50% takýchto možností je podvod.
Zarabanie bez prace je nahovno. Za poctivu realnu pracu sa maju dostavat velmi slusne peniaze, aby clovek mohol dostojne zit, uzivat si, vzdelavat, stravit prijemny cas s najblizsimi.
Slušne sa dá zarobiť na klikačkách, ak:
máš veľa referralov (ľudí, ktorých tam naverbuješ), môžeš ich aj kúpiť či prenajať - ale to je vždy RISK
inak len premárnite čas za pár centov
@yoruichi5 njn, tiež pravda, príklad: kúpi referralov za 20eur, po čase sa mu podarí zarobiť a tak sa nebodaj zase rozhodne kúpiť reffs, keď bude mať štastie tak tých 20 eur vyberie, kým klikačka scamne
Ja sám pracujem cez internet, síce nie vela ale pár eur naviac je fajn. Tu máš linky na registráciu, keď chceš. ide o overené klikačky na reklamy, ktoré poctivo vyplácajú na paypal.
ClixSense: » www.clixsense.com/?6010968...
» www.marketglory.com/strategygame/my... sanca ako zarobit hranim hry.je to v anglictine, ale cez google chrome prekladac to nie je problem prelozit a vsetko pochopit.investovat nie je na skodu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Keby to aj hneď bola pravda, pravdepodobne sa budeš musieť mesiace strašne snažiť so žiadnym alebo minimálnym ziskom a potom ti to možno začne postupne vynášať.
ALE málokto bude investovať obrovské množstvo času a energie do možnosti zárobku v oblasti, kde najmenej 50% takýchto možností je podvod.
máš veľa referralov (ľudí, ktorých tam naverbuješ), môžeš ich aj kúpiť či prenajať - ale to je vždy RISK
inak len premárnite čas za pár centov
ClixSense: » www.clixsense.com/?6010968...
Buxp: » buxp.org/?r=snowflax...
KLIKmail: » www.klikmail.sk/signup.php?r=129872
"nová odroda teba?" (rozumej mňa hoväda) to už je kompliment!