Kedy je podľa vás najlepší čas zasnúbiť sa ? Stačí podľa vás cítiť, že prišiel ten čas alebo to treba brať viac z materiálneho hľadiska... zabezpečenie po finančnej stránke, doštudovanie, stabilné zamestnanie ? A ako by malo prebehnúť to vaše zasnúben
podla mna zasnubit sa mozes aj ked nie si este zabezpeceny, ved ked sa zasnubis to neznamena ze sa ides brat hned na dalsi den.. tak das partnerke najavo ze mas zaujem s nou zostat..
ja keby som sa mala zasnubit, tak ja neviem, nemusela by byt nejaka extra specialna sceneria okolo.. hlavne ide o ten akt
je to prekrásny akt toho, že to myslíš naozaj vážne a svetu ukážeš, že si "rezervovaný"..a najmä, partneri sa po tomto akte upokoja, lebo vedia, že to nie je krok, ktorý sa zmení bez povšimnutia (
a ako by to malo prebiehať? na tom nezáleží...plakať a tešiť sa bude tak či tak
Podla mna je zasnubenie le nvyjadrenie toho ze mas s tym clovekom vazne plany do buducna a preto si myslim ze na to je spravny cas proste vtedy ked to tak citis...
Čo cítiš, je jedna vec ! Ale bontón tuším hovoril, že zásnubný prsteň by sa mal rovnať výške piatich Tvojich plných platov (aby dal muž žene najavo, že už ju dokáže zabezpečiť), čiže asi to, nepriamo písané, znamená i nejaké finančné a materiálne hľadiská.
@flussica ja tomu nerozumiem, ja by som nedovolila priatelovi tolko vyhodit za to je to blbost ked aj tak budem cely zivot nosit ten svadobny a nie ten zasnubny
@flussica aha, muz da zene najavo to, ze ju dokaze zabezpecit, kupou niekolkotisic euroveho prstena? a co potom s tym prstenom? budu sa nan pozerat kazdy vecer pred spanim? a zena da muzovi ako najavo, ze ho nebude vyciciavat, ked zisti, ze je zabezpeceny? ci to uz netreba?
neuznávam zasnúbenie. teda nejako nechápem o čo tam ide. ide o to aby som mala super prsteň a mohla sa chváliť alebo o čo?
ok, mnoho ľudí tvrdí, že zasnúbenie je proste viac ako chodenie ale menej ako manželstvo. podľa mňa je to khokotina!
keď som s niekým a sme spolu dlho tak samozrejme, že asi plánujeme kdesi v ďalekej budúcnosti aj svadbu a rodinu. takže je jasné, že chodenie bude mať nejaké vyvrcholenie. ok, potom sa ma spýta a my sa vezmeme.
nechápem prečo by sme sa mali zasnúbiť a 7rokov sa hrať na snúbencov a potom sa možno zobrať. keby ma chlap požiada o ruku tak ho odmietnem.
keď budeme spolu a budeme to obaja cítiť tak sa proste vezmeme.
zasnubenie som este neriesil, ale ak to ma znamenat, ze som rezervovany pre tu osobu, tak ten prsten k tomu vlastne ani nepotrebujem. Viem to ja, vie to zenska and thats it.
Nemusíte chápať podstatu zasnúbenia na to, aby ste sa zasnúbili . Keď obidvaja chceme byť zasnúbení pred tým ako sa rozhodneme zobrať sa, tak je to naša vec, predsa. Ja nechápem ponožky v sandáloch a ľudia to nosia
V dnešnej dobe sú peniaze dôležité, preto je dôležité i to zabezpečenie - aspoň čiastočné pred tou svadbou, po svadbe je samozrejmé že je potrebné mať k dispozícií vlastné bývanie, peniaze na rodinu a pod. ...
Ja zásnubám prikladám veľkú dôležitosť, pre mňa to bude znamenať že ten muž je už rozhodnutý na celý život len pre jednu ženu - pre mňa... I keď vernosť, lásku a pod. mi bude sľúbiť až pri oltári ale má to zmysel...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ja keby som sa mala zasnubit, tak ja neviem, nemusela by byt nejaka extra specialna sceneria okolo.. hlavne ide o ten akt
je to prekrásny akt toho, že to myslíš naozaj vážne a svetu ukážeš, že si "rezervovaný"..a najmä, partneri sa po tomto akte upokoja, lebo vedia, že to nie je krok, ktorý sa zmení bez povšimnutia (
a ako by to malo prebiehať? na tom nezáleží...plakať a tešiť sa bude tak či tak
ok, mnoho ľudí tvrdí, že zasnúbenie je proste viac ako chodenie ale menej ako manželstvo. podľa mňa je to khokotina!
keď som s niekým a sme spolu dlho tak samozrejme, že asi plánujeme kdesi v ďalekej budúcnosti aj svadbu a rodinu. takže je jasné, že chodenie bude mať nejaké vyvrcholenie. ok, potom sa ma spýta a my sa vezmeme.
nechápem prečo by sme sa mali zasnúbiť a 7rokov sa hrať na snúbencov a potom sa možno zobrať. keby ma chlap požiada o ruku tak ho odmietnem.
keď budeme spolu a budeme to obaja cítiť tak sa proste vezmeme.
zasnubenie som este neriesil, ale ak to ma znamenat, ze som rezervovany pre tu osobu, tak ten prsten k tomu vlastne ani nepotrebujem. Viem to ja, vie to zenska and thats it.
nechapem naco niektori ludia robia este aj nejake rodinne oslavy kvoli tomu
@tommyhot No na mňa nezazeraj, ja som to "pravidlo" nevymýšľala . Ostatne, nie je isté, z ktorého storočia je a pre aké skupiny ľudu platilo.
Ja zásnubám prikladám veľkú dôležitosť, pre mňa to bude znamenať že ten muž je už rozhodnutý na celý život len pre jednu ženu - pre mňa... I keď vernosť, lásku a pod. mi bude sľúbiť až pri oltári ale má to zmysel...