este na strednej sa mi to stalo v prvom rocniku mal som trojhodiovku anatomie a ani netusim, kedy som zaspal... zobudil ma len spoluziak ked sme uz koncili
len raz, na zakladke ked sa dejepisar zase raz nechal uniest a rozpraval nam (vymyslene) pribehy ako bol na navsteve u biskupa, poklakol a pobozkal mu prsten atd atd to uz sa nedalo
akože mikrospánok, polospánkový stav alebo bezduchá prítomnosť fyzického tela sú prirodzené stavy v škole, ale tak že surovo zaspať sa mi nepodarilo ešte, a to aj bárskedy už na lavici ležím celá, nejde mi zaspať úplne proste
raz na dejepise (sedela som priamo pred katedrou ) a opakovane na SĽK, tak neviem či sa to počíta ako 1x alebo každý týždeň (a nepýtajte sa čo je SĽK..)
na strednej som si casto zdriemol.... najviac som neznasal ked som sa prebudil, odlepil hlavu od lavice a slina sa mi tiahla z pusy az po miesto kde som ju mal polozenu DD
ja inak neslintam, ale proste v tej skole ked som spal ksichtom dole tak som mal pravidelne kaluzku pod sebou
niektore hodiny som mala na strednej cisto spacie
v druhom rocniku povestna dvojhodinovka fyziky nulta prva s ucitelom co bol uplne mimo tam som si nosila hruby sveter nech mi je pohodlne
ale ked si tak spatne spomeniem nepamatam si nikoho spat tolko co ja
co uz ked ma uspava ked ini rozpravaju (ja ani film nevydrzim pozerat za 20 minut som tuha)
a na vyske ma na prednaske tiez vyvali v druhej polovici aspon raz za 2 tyzdne
na cvikach nie tam sa da doniest kava
Navyše sa mi stala nepríjemná príhoda, mal som takého nervózneho profesora ktorý mal hlas monotónny ako miešačka na maltu. On vysvetľoval a moje vedomie sa začalo pomaličky vzďalovať od tela... vtom sa mi šmykla ruka o čelo ako som bol opretý a riadne som jebol hlavou o lavicu, celá trieda výbuch smiechu a profesor:
"Vytiahnite si papiere a poďakujte Borisovi za písomku..."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
teraz už nie lebo nechodím do školy každý deň
A kedže som mal tú smolu, že som sedel v prvej lavici pri dverách, pravidelne ma učitelia budili ranou po hlave...
Neznášal som keď ma učiteľka budila, poprípade zástupkyňa
Človeka ani nenechali v kľude sa vyspať
ja inak neslintam, ale proste v tej skole ked som spal ksichtom dole tak som mal pravidelne kaluzku pod sebou
v druhom rocniku povestna dvojhodinovka fyziky nulta prva s ucitelom co bol uplne mimo tam som si nosila hruby sveter nech mi je pohodlne
ale ked si tak spatne spomeniem nepamatam si nikoho spat tolko co ja
co uz ked ma uspava ked ini rozpravaju (ja ani film nevydrzim pozerat za 20 minut som tuha)
a na vyske ma na prednaske tiez vyvali v druhej polovici aspon raz za 2 tyzdne
na cvikach nie tam sa da doniest kava
na vyske sa to niekedy nedalo vydrzat, unudilo k spanku
"Vytiahnite si papiere a poďakujte Borisovi za písomku..."
Ach, tie spomienky...