Nazor na nejakych mne blizkych ludi od ludi vzdialenejsich ma zaujima, ale nijako neovplivnuje. Nazor mne blizkych ludi na cokolvek ma zaujima velmi a casto meni sposob mojho myslenia a pohladu na veci.
@13 Ak je to nieco velmi zle, tak sa s KONKRETNOU osobou, o ktoru sa jedna, mozno o tom niekedy porozpravam, samozrejme, iba ak by chcela. Pokial teda ide, prizvukujem, o ludi, ktori su pre mna doleziti. S tym, ze aj oni maju potom pravo pytat sa mna na veci, ktore nepoviem len tak hocikomu.
zaujíma ma názor človeka na ktorom mi záleží. na všetky veci, takže logicky aj jeho názor na iných ľudí. ale nenechám sa v ňom ovplyvniť, len si vypočujem názor toho druhého a snažím sa pochopiť jeho dôvod.
nie, kaslem na to, co si o mne mysli okolie, ja robim to, co sama chcem... no neplati to pre osoby, ktoré su mi blízke, nimi sa obcas davam manipulovat, na ich názore mi zalezi :o)
Zajíma ma len názor ľudí na mojich najbližších priateľov a tom prípade ak je tennázor negatívny som odhodlaná sa za nich aj biť pokiaĺ budú stále mať niečo proti odporúčam ten názor zmeniť
určite nie, človek si dokaže urobit nazor na ineho človeka po istom čase...na to netreba aby človek počuval ine reči Ludia su zavislý tak sa to ani nevyplaca A o mne? ja sa poznam a mne je fuk co iný hovoria
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale ostatni ma nejako netrapia
aj tak sa rozhodnem podľa seba,ale niekedy ma to zaujíma,čo si niekto myslí...