Takze chcela by som sa vas opytat ci nemate niekto niake tabulky abo testy co sa na mna hodi ako osobnost,ze z coho maturovat alebo nejake stranky,kde je napriklad napisany zoznam skol a k tomu ake predmety treba.
Kto maturoval? Strasne sa matury bojim,vyzera to setko tak hrozivo a SOC a setko co sat oho tyka. Kto ide maturovat na gympli a z coho? Napiste,bola by som rada,keby niekto napisal ako zmaturoval ci to bolo moc tazke alebo proste o svojej mature. Nake zazitky, s ucitelmi na maturach a tak. DIk pekny den
Neboj sa nič,ja na ňu doteraz s radosťou spomínam Hlavne buď prirodzená,usmievaj sa,ale nie vtierav ,musíš rozprávať,lebo keď budeš ticho tak to oni využijú a bude zle,aj keď budeš mimo témy,oni ťa navedú Bolo to naozaj fajn,aj keď bola menšia nervozita,ale v Deň-D všetko prejde.Držím palce
neboj, ved to nic nie je, sak si to zrataj, 4 predmety, kazdy 30 otazok. co otazka, to 20 minut plynuleho rozpravania. to je 4x30... 120. 120x20... 2400 minut, to je 40 hodin.
snad mi nechces povedat, ze sa nedokazes naucit text na 40 hodin plynuleho rozpravania
diky rockstar To je asi najmenej byt prorodzena to by som mohla zvladnut. A ako to vyuziju?:o predpokladam,ze nie v moj prospech ) svine. No tak u mna bude ta nervozita vacsia si myslim.
A z coho si ty maturoval? Abo na jaku skolu si chodil?
Jabuko: Proste nesmieš byť nervozna navonok,to je ten fígel,vo vnutri som bol ale navonok nie treba použiť herecký talent .Pekne sa obleč aj to zabere.
Keď budú vidieť že nevieš a budeš ticho,tak proste budú ti dávať otázky z toho učiva ,aj ťažšie,a keď budeš ticho aj tam tak je Amen...ale ak nebudu svine,tak bude dobre stuck_out_tongue:roste kecaj,kecaj,kecaj,aj vlastnými slovami hovor,aj to pomôže
Ja mám stavebnú priemyslovku - Solina,Anglina,Tri odborne predmety v jednom.
Maturita?....pohodá... celý rok som chodil na kurz z angliny, a cez akademický týždeň som do nej ani nepozrel. dostal som 1, dejepis, slovina a noska? Naučil som sa za akademák ( podotýkam všetko), výsledok? mal som samé....dodnes spomínam ako som ja trojkár vytrel bifľošom zrak...
Jabuko: kliidek maturita formalita. Vacsina ucitelov je na matura uuplne v pohode a dokonca aj take co su inak sekery a prisne. A hlavne kecaj aj ked by si sa o malo opakovat. Zmen formulaciu a ides. Ked sa zaseknes tak sa ti vacsinou budu snazit pomoct pripomenut nejaky fakt co si zabudla a az potom zacnu otazky a mozno aj tazsie. Ale vacsina sa chyti na tie male pomocky Napriklad ja som zo SJ zabudol otocit papier a tam boli este 4 otazky z gramatiky, tak som na nich pozrel jak puk, ze co??? a polku za mna spravila triedna a mal som to za 1 A hlavne sa snaz oc najviac pri analyze uryvky. Pri tom mozes kecat aj hodiny, staci to sem tam podporit uryvkom a je to.
Inak maturoval som zo SJ, AJ, NOS a MAT znamky 1, 2, 1, 2 Klidke to spravis a ta nova cast zo SJ je fraska, my sme sa na to neucili a vsetci mali 1 alebo 2
Maturita je v pohode, len netreba stresovať!!! Ja som sa chcela začať učiť po stužkovej, potom od nového roka, potom po pol roku a nakoniec mi zostal posledný týždeň + akademický Ale veľa vecí som si pamätala z hodín a zmaturovala som sjl 2, anj 2, ekonomika 1, účto 1, marketing 1
Držím palce a myslím, že sa nemáš čoho obávať Všetko sa dá zvládnuť
No u mna to vyzera totálne na hovno... Tento rok maturujem (na OA) a najviac ma sere uctovnictvo, ktore z duse nenavidim a nic z neho neviem! Chcel by som to zvladnut aspon na 4... ale neviem, neviem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Kto maturoval? Strasne sa matury bojim,vyzera to setko tak hrozivo a SOC a setko co sat oho tyka. Kto ide maturovat na gympli a z coho? Napiste,bola by som rada,keby niekto napisal ako zmaturoval ci to bolo moc tazke alebo proste o svojej mature. Nake zazitky, s ucitelmi na maturach a tak. DIk pekny den
Ale mam strach z toho ucenia at ak..ved ani nevim z coho budem maturovat
Ale ja som neodpovedal len o učive,mňa sa pýtali,že ako dlho mám dlhé vlasy,že aku mam peknu vonavku a taketo prkotiny
snad mi nechces povedat, ze sa nedokazes naucit text na 40 hodin plynuleho rozpravania
A z coho si ty maturoval? Abo na jaku skolu si chodil?
Keď budú vidieť že nevieš a budeš ticho,tak proste budú ti dávať otázky z toho učiva ,aj ťažšie,a keď budeš ticho aj tam tak je Amen...ale ak nebudu svine,tak bude dobre stuck_out_tongue:roste kecaj,kecaj,kecaj,aj vlastnými slovami hovor,aj to pomôže
Ja mám stavebnú priemyslovku - Solina,Anglina,Tri odborne predmety v jednom.
Inak maturoval som zo SJ, AJ, NOS a MAT znamky 1, 2, 1, 2 Klidke to spravis a ta nova cast zo SJ je fraska, my sme sa na to neucili a vsetci mali 1 alebo 2
Držím palce a myslím, že sa nemáš čoho obávať Všetko sa dá zvládnuť