Záverečná práca zo stredoškolskej praxe na úrade práce
Takto...Chodím na OA a keďže som nemala možnosť výberu, tak opäť praxujem na úrade práce..lenže tam nemám spracovať akú tému...už minulý rok som sa z toho ledva vynašla...Ja len že či tu nie je niekto, kto tam praxoval alebo na podobnom nevýhodnom mieste
Však tam je možností veľa, napríklad môžeš písať o podpore zamestnávania znevýhodnených skupín a rôznych opatreniach pre tieto skupiny, či sú to už aktivačné práce, absolventská prax atď.
Teda ak môže byť aj taká téma, ale myslím, že by mohla.
@d170 ako povedala @sasi2680 musím tam dať aj niečo vlastné + prílohy.. práve si pozerám stránky úradu a jediné čo by sa dalo sú služby zamestnanosti, čiže tam sa ráta aj tá absolventská prax a zamestnanie znevýhodnených skupín, aj keď viem, že s tým bude mať zase učitelka problém..ale idem na to ale aj tak dík
@cocca-colla tam majú fixné čiže nie ale už sa chystám na príspevky a podobné veci..a keď sa jej to nebude lúbiť tak už s tým nič nespravím narozdiel od ostatných tam aspoň podstivo chodím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Teda ak môže byť aj taká téma, ale myslím, že by mohla.
a prečo nemáš na výber? tak skús to financovanie pracovníkov... ak sa dá
poznam babu co tam praxovala cez leto, opytam sa?