Zdravim, chudnem, ide to celkom fajn, dodrzujem zdravu stravu, pohyb, ale ma to jeden zadrhel Strasne zboznujem smoothies. Bananove hlavne. Proste mi nerobi problem vypit za den aj 4 pohare, samozrejme nie furt ale pijem to dost casto. Jedna sa o plno
no vzhladom k tomu,ze banan ma znacne vacsie mnozstvo cukru ako ostatne druhy ovocia (pokial sa jedna o uplne dozrety banan),tak by si mnozstvo smoothies,ktore denne vypijes mala radsej obmedzit, pokial ti uz ide o tu redukciu hmotnosti
@iben tak ked sa toho nevies vzdat uplne, tak na 1, ale podla mna aj ked budes pit kazdy den len 1, tak to nie je az take skvele, lebo taketo smoothies ze banan+mlieko piju skor ludia, co chcu nabrat hmotnost
@iben Daj si jeden po cviceni, viac nie. A daval by som to s vodou, alebo aspon s polotucnym. Cim viac si ich das, tym menej efektivnejsie chudnutie bude. Banany su energeticka bomba a s plnotucnym mliekom duplom. Pri 4-5 takychto drinkoch s plnotucnym mliekom mas dost energie uz len z toho a to este okrem toho iste nieco jes.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
mala by si to obmedzit, ked chces schudnut