závidím.... :/ ale nechem no nemôžem si pomôcť....závidím kamarátke frajera, spolužiacke povahu, susede výzor.....závidíte aj vy? viem že sa všade hovorí aká je závisť zlá že ničí ľudí myslím si to aj ja, že to je tipická vlastnosť slovákov.....ale v posl
asi je jedine naozajstne riesenie mat sa rada, aby si si uvedomila, ze kazdy je nejaky a
1. to nezmenis
2. nemas im co zavidiet, si vynimocna sama o sebe
neviem prečo, ale mňa táto zlá vlastnosť vždy oblúkom obchádzala... proste som naučený byť spokojný s tým čo mám a na druhé moc nepozerám a tak to ide ľahko
Nenazvala by som to závisťou. Ale skôr obdivom. Obdiv k jednému veľa váženému 70 ročnému čipernému ujovi, ktorí má vysoký post, dva tituly, milujúcu ženu, každý ho má rád a miluje svoju krajinu. A má ma veľmi rád ^^
Z iného hľadiska sa mám rada. Určite sem tam postavu chcem inú, šak to je strašne s postavou. Ale zasa, keď ľuďom vždy spríjemním deň. Mám skvelých ľudí už okolo seba. Lásku. Možno by som ešte pridala trošku lásky mojim rodičom do ich vzťahy a večným hádkam. No inak mi nič nechýba.
zavidim mojmu drahemu,ze ma taku zlatu babu.
ale niee. ja neviem,fakt ma nič a nikto nenapada, ja mam rada svoj život a to,aký ho mám, iným doprajem, nech sa maju tiež dobre a nikomu nezavidim, alebo aspon ma momentálne nič nenapadne.
možno v minulosti pár krát,ale nespomeniem si ani na konkretny priklad.
Maj to u prdele, mysli si o sebe, že si super, pekná a podobe. samozrejme treba aj to brať s mierou.
Začni žiť poriadne, usmievaj sa a nerob z každej blbosti tragédiu. usmievaj sa.
Mala by si ľuďom dopriať. Bolo by to úsmevnejšie. Pozri, načo si ničiť život závisťou ? Radšej rob všetko preto, aby si sa mala rada a nemusela nikomu nič závidieť !!
uvedom si, ze akakolvek emocia je len rekaciou na nieco, co sa deje vnutri teba/ co ti bezi hlavou; citis zavist, hladaj pricinu, rozanalyzuj v sebe, preco mas taky pocit a potom to ries
moznoze je to ta nespokojnost so sebou, ako uz bolo povedane, moznoze nieco ine, to musis zistit sama
ono zvycajne, ked si uz clovek uvedomi, preco ma ten ktory pocit, sa to scasti rozplynie. a scasti sa to da trenovat, je to proste ako ked si napr. strasne nastava, citis neskutocny hnev, ale potom si uvedomis, ze dovod, preco sa stves, je uplne absurdny a prejde ta to
nezavidim fuj .... jedine ak tak v dobrom par ludom ale to je skor o tom ze su mojim vzorom a nie ze by som chcela to iste ..ale chcela by som sa mat v zivote tak dobre mozno ako oni ale vymakat si to inou cestou ..zavist je fuj
ži svoj život tak, aby si nemusela závidieť druhým to, čo sama chceš. byť nespokojná je ok, to ťa len núti posúvať sa ďalej a vylepšovať sa stále.
závisť je neschopnosť robiť niečo pre seba a druhých, len čakať čo ti padne z neba do náručia..je to malomeštiacke, veď dopraj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
1. to nezmenis
2. nemas im co zavidiet, si vynimocna sama o sebe
Z iného hľadiska sa mám rada. Určite sem tam postavu chcem inú, šak to je strašne s postavou. Ale zasa, keď ľuďom vždy spríjemním deň. Mám skvelých ľudí už okolo seba. Lásku. Možno by som ešte pridala trošku lásky mojim rodičom do ich vzťahy a večným hádkam. No inak mi nič nechýba.
ale niee. ja neviem,fakt ma nič a nikto nenapada, ja mam rada svoj život a to,aký ho mám, iným doprajem, nech sa maju tiež dobre a nikomu nezavidim, alebo aspon ma momentálne nič nenapadne.
možno v minulosti pár krát,ale nespomeniem si ani na konkretny priklad.
Začni žiť poriadne, usmievaj sa a nerob z každej blbosti tragédiu. usmievaj sa.
moznoze je to ta nespokojnost so sebou, ako uz bolo povedane, moznoze nieco ine, to musis zistit sama
ono zvycajne, ked si uz clovek uvedomi, preco ma ten ktory pocit, sa to scasti rozplynie. a scasti sa to da trenovat, je to proste ako ked si napr. strasne nastava, citis neskutocny hnev, ale potom si uvedomis, ze dovod, preco sa stves, je uplne absurdny a prejde ta to
závisť je neschopnosť robiť niečo pre seba a druhých, len čakať čo ti padne z neba do náručia..je to malomeštiacke, veď dopraj