Väčšou vzdialenosťou myslím povedzme 30 km. I keď to nie je neprekonateľná vzdialenosť, prináša to zmenu v dokladoch, dochádzanie do škôl/práce/priateľom
Cca 25 km, z okres BB priamo do BB, ale to som bola dieťa, takže až tak veľa dokladov nebolo treba vybavovať, na ZŠ som prestúpila, nedochádzala som (skôr keby som tam bývala, tak by som musela dochádzať sem)
Áno, sťahovala som sa 2000 km od domu a teraz keď som sa už vrátila domov sa budem sťahovať na kratšiu vzdialenosť, len okolo 100 km... to už bude pohodka, mam auto, prebehnem kamkoľvek a kedykoľvek.
Áno, zažila - približne 120km, no ťažko povedať, či to bol posun k lepšiemu alebo horšiemu. Bola som šťastná tam, som šťastná tu. Nebyť sťahovania, nespoznala by mnoho skvelých ľudí, ale zároveň by som ich ani mnoho nestratila. Čo sa týka porovnania miest ako takých, vybavenosti, škôl, kt. som navštevovala a podobne - v tom som určite stratila, čiže, ak by som sa musela rozhodnúť, skôr druhá možnosť :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov