nikdy neboli vazne nasledky ale vzdy sa tomu tazko veri
najzaujimavejsie, a najvacsie stastie, ze sa nic nestalo bolo ked nase auto medzi sebou zacvikli dva autobusy
Raz sa dvaja chalani vyjebali pred nami, bol som v autobuse a očividne ich prekvapil v ostrej zákrute, šli ale rýchlo. A raz otočilo aj mňa v takej jeblej zákrute a oproti auto, ktoré stihlo ubrzdiť. Týpek vystúpil, vytlačil ma z jarku a povedal, že nabudúce treba dávať pozor. Teraz cez tú zákrutu chodím 50.
Raz som sla so spoluziackou a nestihla ubrzdit a naburali sme do auta pred nami. Celovecerna tragedia bolo ze si "chudinka" poranila peru. Ze mne skoro zlomilo nohu ju vobec nezaujimalo
áno, chvíľku po tom, čo sme sa prestriedali za volantom, lebo ja som už nevládala... len som si presadla na miesto spolujazdca, v momente som zaspala... a prebrala som sa len na škrípanie bŕzd na štrku a kotúľanie dolu kopcom... boli to najzvláštnejšie a najnezabudnuteľnejšie stotiny sekundy.. kedy absolútne nechápeš čo sa vlastne deje, nevieš či žiješ, či budeš žiť, čo sa stane, keď sa to prekliate auto konečne zastaví.. ale mala som šťastie v nešťastí, pásy ma skutočne zachránili, policajt čo pozeral tú stranu auta, kde som sedela neveril, že môžem žiť D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
najzaujimavejsie, a najvacsie stastie, ze sa nic nestalo bolo ked nase auto medzi sebou zacvikli dva autobusy
Žiadne päťkorunové kokotiny.
a na mieste činu som bol o pár minút nato ďalším nasledujúcim busom.