Preco mam dojem, ze zeny, o ktore mam zaujem, ma nechcu a zeny, o ktore nemam absolutne ziaden zaujem, idu po mne? Takisto preco zeny o ktore mam sice zaujem, ale som absolutne chladny, maju o mna vacsi zaujem ako ked im ho davam najavo? To len mne sa zda
No viem presne o čom hovoríš teraz sa smejem lebo vždy keď som ignoroval nejakú babu tak ma strašne chcela , a tie ktoré som chcel ja chceli len sex a čaves
@peculiar po prve - vela volneho casu nemam a po druhe - toto nie su blbosti..ak sa ti zda ako blbost, tak to nemusis citat ako nejaku blbost v skole, kde ta ako-tak nutia ja som proste hlbavy clovek
@peculiar mylis...toto je specializovane na nieco ine ako zvysne fora...a nepovedal by som, ze to nema efekt...clovek sa tu dozvie niekedy dost zaujimave veci
svoju situaciu si vyriesim i sam...a ak ini maju to iste, tak viem, ze to nebude vynimocny jav sposobeny nahodou "zlym" prostredim lahkych zien.....
Ked rieším niečo s babou tak sa páčim chalanom a keď sa mi zapáči nejaký chalan tak po mne ide nejaká baba. Zákon schválnosti, človek si také situácie všíma viac, lebo mu prídu nezvyčajné z jeho pohľadu, plus keď po tebe niekto ide tak to u teba vyvoláva pozitívnu emocionálnu odozvu a keď niekoho chceš, kto tvoje pocity neopetuje tak negatívnu a tak si obe prípady pomerne jasne pamätáš a keď sa opakujú pár krát tak ti to príde ako keby sa to naozaj dialo stále.
@echoechoecho podla mna sa ludia, ktori maju podobne skusenosti, prave v zlom prostredi pohybuju.
neviem co za zeny stretavas, ale pokial maju viac nez 20 rokov, tak su na tom v tom pripade s osobnostnou zrelostou /a mozno aj intelektom/ dost biedne.
@husky takze vzhlad vravis? a ved zenam az tak na vzhlade nezalezi, ako quasimodo nevyzeram, do posilky chodim, takisto zabehat mi nerobi problem....a navyse netvrdim, ze ziadna ma nechce...takze vyslovene skaredy nebudem a robit zo seba modela mi pride strata casu
Ale istý čas som priťahoval malé vyžraté piče. Ale našťastie, už ich nie je toľko.
Teraz priťahujem, ženy v znamení strelca, leva, a ja mám k nim tiež blízko... intelektuálne.
@antifunebracka na birdz som si neprisiel robit kamsov, aby ma mali radi a len z tohto fora napr. @relieforsaddist , @ssnehulienka@afew atd, ktore hned do mna nepicuju ako ty......ty mi ukaz, ze nie si primitiv
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
ja nechapem kade ty chodis, ze taketo zeny furt stretavas. ak je raz niekto arogantny debil na mna, tak o neho ani bicykel neopriem...
@peculiar videla som len nazov temy a tvoj koment a bolo mi jasne, kto to zalozil
@relieforsaddist no u mna chceli sex skor tie, ktore som ignoroval a sem-tam pohladil
naco ti vlastne je vediet, ci to tak maju aj ostatni? tvoju situaciu to neriesi a zensku ti to nepricaruje.
svoju situaciu si vyriesim i sam...a ak ini maju to iste, tak viem, ze to nebude vynimocny jav sposobeny nahodou "zlym" prostredim lahkych zien.....
neviem co za zeny stretavas, ale pokial maju viac nez 20 rokov, tak su na tom v tom pripade s osobnostnou zrelostou /a mozno aj intelektom/ dost biedne.
@candy36 zvlastne je to tym, ze to nie je ziaden komplex ale blbe skusenosti
@neoriginalna super
len zase tu komentuju viac zeny ako muzi
zas ta ista tvoja otazka
podla mna ta nechce vobec, ale vobec nikto
piče.
Ale istý čas som priťahoval malé vyžraté piče. Ale našťastie, už ich nie je toľko.
Teraz priťahujem, ženy v znamení strelca, leva, a ja mám k nim tiež blízko... intelektuálne.