prvý krát som si povedala že omg, hrubá, kopec slovíčok...a teraz zisťujem, že tam neni absolútne o čo sa oprieť...zdá sa to len mne, alebo ešte niekto má pocit, že YESka mu stačiť vôbec nebude?
My sme ju používali a kombinovali s viacerými materiálmi od triednej+ čo nám ona povedala. Používali sme ju hlavne v maturitnom ročníku. V 2. a 3. sme používali hlavne jednu českú knihu.
my sme brali z toho málo tém, skôr tie reálie..ale aspoň som si urobila z toho testy na preskúšanie ..skôr sme mali ako základnú knihu..takú modrú knihu ->
mám YESku napoly so spolusediacou..ona ju nosí a ja si fotím odtiaľ len slovíčka, toľko môj vzťah s YESkou a s Murphy-m bol podobný, i keď ten je môj, ale celý čas bol v šatni a keď som niečo odtiaľ robila, tak som opísala zozadu.. inak si keď tak prečítam maturitky vypracované od učiteľky, ale aj to som sa učila asi 3
my ju musíme mať na konverzáciu,ale od začiatku roka som ju neotvorila...a ani neotvorím,však podľa mňa sa cudzí jazyk nedá naučiť naspamäť,akože tie texty,lebo mám také spolužiačky,čo sa to učia od slova do slova a ked im dá profesorka nejakú otázku,začnú hovoriť tú tému odznova...možno tak za slovíčka..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov