Nevie niekto poradiť nejakú fľašu z ktorej sa neuvoľnuju k*okotiny do tekutiny? Keď pijem napr. z plastovej tak mi je potom až z toho zle, zo skla je super ale to sa rozbije a kov je taký ako plast :/ Nevie niekto kde by som kupil takú fľašu?
@efyks rozne debiliny určite však napr. teraz na chemii sa ucime uhlovodiky a kopec je karcinogennych a jedovatych a pouzitie? Plasty... :/ urcite sa nieco z toho uvolni do vofy
ale plastov je mega kopa...to, že sa niečo používa na výrobu plastov ešte nemusí nevyhnutne znamenať, že sa to používa na výrobu pet fliaš, alebo, že to obsahujú a argument, že sa určite niečo z toho uvolni do vody je tiež taký na verim boha
@efyks proste ja cítim keď sú nejaké hovadiny v potrave/nápojoch Z vody z fliaš ma bolí hlava, je mi blbo a chuť je o dóóósť iná ako keď pijem z pohára
Som zvedavy co ludia ako ty jedavaju
Asi bio zeleninku z vlastnej zahradky polievanej dazdovou prefiltrovanou vodou v bio zemi vo foliovniku s filtraciou vzduchuu
@MatthewP ja si nemyslim ze citis chut plastu. skor je nieco zle s tou vodou (ani by som sa nedivila, tolko chemikalii sa vsade dnes pridava). alebo to mas len vsugerovane, vela si o tom cital a teraz mas pocit ze ked pijes z flase tak tam citis zvlastnu chut.
nechcem ta strasit, ale na vyrobu zubnej pasty sa vraj ropa pouziva, to by ma trapilo viac.
@tasha5 btw! nejaká spoločnosť vynašla taký jednoduchý prístrojček, ktorý špinavú vodu vo fľaške nejako vďaka slnku (netuším ako priznám sa) vyčístí a keď sa toho týpka čo to vymyslel spýtali či na to budú mať nejaké vlastné špeciálne fľašky, tak povedal, že je to možné namontovať na klasickú pet fľašu v ktorej nevidí absolutne žiadny problém, aaaale samozrejme spravia aj vlastné zdraviu neškodné fľaše pre istotu!
@efyks ja to necitim ale kupila som si aj tak just
noooo ale to mozno nebude len tak za par halierov!
ako uz take nieco je, bobble lenze tam to musis kupovat po nejakych pouzitiach zasa :-S takze lastovicka uz bola
To si len nahováraš také silné že to budeš cítiť po chuti to určite nie je. Hoci je pravda že chuť alkoholu ovplivňuje to v čom dozrieval a bol balený. A aj tak aj v čistej vode z vodovodného kohútiku je kadejaké svinstvo.
@tasha5 niesi horšia len vravím že ak človek chce žiť zdravo ,nemôže dýchať tie sračky kt sú vo vzduchu,nemôže použivať wifi lebo aj to je zlé at´d atď chápeš žiť zdravšie je pekné ale žiť zdravo neexistuje
z plastovej flase sa mozu uvoln. aj xenoestrogeny- latky kt.
maju negat. vplyv na hormonalny system, lenže tie su aj inde- aj v kozmetike atd. » bruxy.regnet.cz/web/fitness/CZ/...
Ja pijem zo sklenených. Zatiaľ som rozbila len dve a pri mojom zachádzaní je to pohoda A rozdiel medzi plastovými a sklenenými je naozaj cítiť. Mne voda zo sklenenej flaše chutí oveľa viac a mám pocit, že je čerstvá. Tá z plastu mi príde úplne blé To že je to trocha ťažšie sa oplatí. Mne to za to stojí určite
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Asi bio zeleninku z vlastnej zahradky polievanej dazdovou prefiltrovanou vodou v bio zemi vo foliovniku s filtraciou vzduchuu
do piči toto nééé DDD
nechcem ta strasit, ale na vyrobu zubnej pasty sa vraj ropa pouziva, to by ma trapilo viac.
jedinú nevýhodu v tom vidím, že je ťažká a neskladná niekedy.
Odporúčam sklenené EQUA, ja mám tú žlto-ružovú a je super.
noooo ale to mozno nebude len tak za par halierov!
ako uz take nieco je, bobble lenze tam to musis kupovat po nejakych pouzitiach zasa :-S takze lastovicka uz bola
...hlavne ľudí
z plastovej flase sa mozu uvoln. aj xenoestrogeny- latky kt.
maju negat. vplyv na hormonalny system, lenže tie su aj inde- aj v kozmetike atd.
» bruxy.regnet.cz/web/fitness/CZ/...
dá, niektorí sa o to snažíme
to je ich vec