Ahojte. Potrebujem pomoc lebo cvičím a rýchlo naberáám a miestamy sa my trhá koža(neberem steroidy) a chystám rysovať a chcem sa vyhnuť vrásam na pokozke alebo takym drobným červeným vyrázkam co zviknú bivat prost by som sa chcel dajak tomu vyhnut poradte
Tak tak, strie ti už nikdy nezmiznú. Nebudú modré ale biele, fajňúčko vryté do pokožky. Zvoľni trošku a ešte možno pomôže natierať sa niečím, nech je tá koža elastická ale pochybujem, že to môže až tak zlepšiť situáciu, žeby sa ti to nerobilo.
zblednu ti akurat..ale nic si z toho nerob, kazdy kto cvici ma strie, aj ja..na bicepsoch a na prsiach naboku kde sa najviac roztahuju..a mozno na bruchu, ale to neni z cvicenia
Strie ti nikdy nezmiznú.. kedže si bol vo fáze objemu, tak strie maš a sú dosť viditeľné, ale zvyčajne pri rysovaní sa zužia strie a po čase ti zblednú. Najčastejšie pri posilovani sa robia na prsných svaloch a pažách.
Sú aj ľudia, ktorí majú viac elastickejšiu kožu. Ale, zvyčajne to má každý. Ja mám trocha na pažách a ťažkú hlavu si z toho nerobím. (cca 3)
Strie vznikajú pri naberaní váhy a chudnutí.
Tento krém, ktorý opisuje v @10 je dobrý, ale on iba dodá správny materiál pre kožu. Strie nikdy nezmiznú. Ale v podstate strie sa dajú do pár mesiacov "zničiť" niekde som to čítal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
aplikovat 3x denne
po čase sa ti stratia
» www.sunpharma.sk/katalog/50...
Ale zmiznú, treba schudnúť a nežrať a nepiť....
Sú aj ľudia, ktorí majú viac elastickejšiu kožu. Ale, zvyčajne to má každý. Ja mám trocha na pažách a ťažkú hlavu si z toho nerobím. (cca 3)
Strie vznikajú pri naberaní váhy a chudnutí.
Tento krém, ktorý opisuje v @10 je dobrý, ale on iba dodá správny materiál pre kožu. Strie nikdy nezmiznú. Ale v podstate strie sa dajú do pár mesiacov "zničiť" niekde som to čítal.
Tiež súhlasím s @12 , ale to som neskúšal. (hh)