Chcela by som poradiť ohľadom zdravého chudnutia a formovania postavy. Asi pred dvomi mesiacmi som začala cvičiť na stacionárnom bicykli, 30minút denne. Je dobré bicykel s posilovaním? Myslím striedať to, jeden deň bicykel, druhý deň posilovanie. Čo by st
inak aj autosugescia pomôže vďaka nej som schudla za hádam aj vyše pol roka 7-8 kg a ani som nevedela ako... proste podvedome akosi pozmenilo moje správanie
a inak lúbi sa mi tvoj prístup väčšina mladých báb čo poznám radšej bude mať kto vie aké mliečne, vajíčkové, kapustné diéty, než aby zdvihli riť a troška sa rozhýbali
Aj ja mam stacionarny ale necvicim na nom. Teda niesom mega odbornik ale takto, bikom si vyformujes akurat tak zadok a nohy. Akoze ani ot nie je na skodu... Ibaze ja mam nohy uz svalnate nejak same od seba a zadok... nestazujem sa
Ale ako kardio je to fajn... len... proste zevraj az po pol hodine ako cvicis sa ti zacnu odtoto tuky... no. to nam aj telocvikar hovoril cize na chudnutie to nie je zas az take skvele.
Ja cvicim sa to vola 30 day shred na ulozto alebo na YT si to kukni, to je zenska ktora ma program 30-dnovy, tri levely, kazdy civcis 10 dni. ja som takmer na konci a som hrozne rada ze som zacala. brucho mi to viditelne sformovalo, cele telo mam posilnene, ruky, nohy ,chrbat.... je to super.
Inak ta autosugescia, to je fakt. so msi vsimla ze sama od seba akosi vecer nejem, pritom predtym pohoda o pol noci tanier hocicoho
@bress skoro vsade kde som o HIIT cital pisu, ze je to ucinnejsie ako klasicke byciklovanie napr. a ja to aj osobne viac pocitujem, to je asi ako porovnavat futbal s behom, na rovnaku vzdialenost.
Ja odporčam od Jillian Michaels hociaké cvičenie, je toho kopec na ulož.to.. ja mám najradšej jogu,keďže ja si telo potrebujem len formovať určite si to aspo§ kukni,lebo tam sa nájde pre každého niečo
@adiwa takto... ja som si to zhruba polroka predspaním vravela..že mim 53kg, som si samú seba predstavovala tak.... potom som na to jaksi zabudla a absolútne som sa nestarala o svoju váhu... a o nejaký čas niekoľko mesiacov možno potom ako som si to prestala hovoriť, na výroky mnohých že som fdakt pochudla som sa postavila na váhu...a hľa...
@ssnehulienka neboj zadok a nohy nebudes mat ako skala , bez toho to nejde , cim chces zhodit tuk? len jedlom sa to neda , len kardiom to ide tazko , treba oboje. Ani odbornik na to nemusim byt
Ak ti staci pomalsie chudnutie tak nemusis drzat drastickejsie diety ake bezne sportovci drzia, ale aj tak si treba aspon trochu upravit stravnicek. bez toho to len tak nepojde, tak aby si denny energeticky vydaj mala nizsi ako prijem. Priklad: bezny clovek zje priemerne 1500kalorii denne co je 6000KJ, Ak chces chudnut pokracuj v cviceni a drz si tento energeticky prijem nizsi ako su cisla hore. Tabuliek s hodnotami si najdes na nete kopec, nemusis to poctivo studovat, staci ked budes vediet coho jest menej a coho viac.
@petbet1 ale ja chcem aby mi nezhrubli vôbec .. lebo mám pocit, že trocha sa tam už začínajú svaly robiť, alebo potom neviem čo to je a z bokov som neschudla zatiaľ nič skoro :/
4lex Cvicim lytka roky, robim vypony na spickach so 70kg cinkou na chrbte, bicyklujem a beham a aj tak sa mi nikdy nepodarilo do nich velmi pribrat, alebo ich vyrazne vyrysovat. Pripadne ked uz sa mi to podarilo tak sa efekt stratil kratko po tom co som na cas cvicenie prerusil. Silne vymakane lytka by si mala snad iba keby si sa pravidelne venovavla jazdeniu na koni, zial ja kona nemam
@petbet1 tak som asi opačná, lebo po 4 rokoch jazdenia na koni mi lýtka nejak nezhrubli
ale ja nechcem mať vôbec vôbec hrubé lýtka :/ už teraz sa mi dáko nepáčia, ,lebo ja som celkovo nízka a tak.. a behaním podobne,, mi isto zhrubnú , aj keď nie veľa..
@4lex boky su najhorsia partia na chudnutie , pokial nemas kde plavat zatial tak bud pockaj kym budes mat kde alebo rob Zumbu , Aerobic , pochybujem ze z toho ti zhrubnu lytka , maximalne sa spevnia trochu
@method tak ja to tak striedam, na stacinarnom bicykli sa viem ucit
@petbet1 a bezny clovek zije z vyssieho kalorickeho prijmu ako je 1500 to plati mozno pre 45kg zenu, ktora cely den len sedi. A lytka zavisia viac menej od genetiky ja na vypony davam asi 180kg a mam ich smiesnych 42cm, spoluziak nic nerobi a ma vacsie
@4lex musis schudnut zo vsade a pojdu aj boky dole
Ahoj, tak ja to už mám za sebou, teraz len udržujem váhu a poviem ti, na chudnutie pomôže len zdravá strava + pohyb. Mala by si jesť pravidelne, zdravo,po menších dávkach, hlavne zeleninu a bielkoviny, menej sacharidy a tuky, ale zasa nevynechávať, piť veľa tekutín hlavne čistej vody, no a samozrejme, hýbať sa aspoň 3-krát do týždňa a pre spevnenie postavy kombinovať kardio a posilovanie zo začiatku určite bude stačiť aj s vlastnou váhou. A hlavne pomaly ďalej zájdeš, aby si sa nedopracovala k jojo efektu! noo a ešte ti poradím čo som brala aj ja pri chudnutí, je to produkt Edenpharma Acai slim diet, kupujem to na stránke pilulka a je to fakt super, napomáha pri chudnutí, obsahuje množstov antioxidantov a tiež pomáha znižovať hladinu cholesterolu v krvi a posilnuje cievy. Fakt som spokojná, zlepšili sa mi aj vlasy aj pleť. Okrem toho vždy som využila zľavu zo stránky » www.kuponyzdarma.sk/... takže dúúúúfam, že som pomohla baby držím palce, nevzdávajte to!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a inak lúbi sa mi tvoj prístup väčšina mladých báb čo poznám radšej bude mať kto vie aké mliečne, vajíčkové, kapustné diéty, než aby zdvihli riť a troška sa rozhýbali
inak neviem ako sa dostať k chudnutiu, ja som taký odjakživa už od apríla 1990
A kardio mozes kludne robit aj v den, ktory cvicis.
A neviem co chces vediet
A mas u mna plusovy bod ze sa chces hybat
Aj ja mam stacionarny ale necvicim na nom. Teda niesom mega odbornik ale takto, bikom si vyformujes akurat tak zadok a nohy. Akoze ani ot nie je na skodu... Ibaze ja mam nohy uz svalnate nejak same od seba a zadok... nestazujem sa
Ale ako kardio je to fajn... len... proste zevraj az po pol hodine ako cvicis sa ti zacnu odtoto tuky... no. to nam aj telocvikar hovoril cize na chudnutie to nie je zas az take skvele.
Ja cvicim sa to vola 30 day shred na ulozto alebo na YT si to kukni, to je zenska ktora ma program 30-dnovy, tri levely, kazdy civcis 10 dni. ja som takmer na konci a som hrozne rada ze som zacala. brucho mi to viditelne sformovalo, cele telo mam posilnene, ruky, nohy ,chrbat.... je to super.
Inak ta autosugescia, to je fakt. so msi vsimla ze sama od seba akosi vecer nejem, pritom predtym pohoda o pol noci tanier hocicoho
a ta voda to je velmi dobre, aj ja propagujem
Informuj o vyskedkoch
@bress jednoducho chcem vedieť či stačí bicyklovať 30 minút denne a striedať to s posilovaním rôznych partii...alebo či ešte niečo navyše
Pokial nechcete byt pevne , alebo vyrysovane tak posilnovat nemusite,
Najlepsie je plavanie.
U mna vidno zmenu, takze ma to nakoplo
A hlavne s tym nesekni! To vydrzis
Ja som si to dopredu nepozerala ze reku necham sa prekvapit
a hľa tá váha sa so mnou drží druhým rokom
svalova hmota nabera najtazsie takze sa nemas coho bat.
@petbet1 ale ja chcem aby mi nezhrubli vôbec .. lebo mám pocit, že trocha sa tam už začínajú svaly robiť, alebo potom neviem čo to je a z bokov som neschudla zatiaľ nič skoro :/
ale ja nechcem mať vôbec vôbec hrubé lýtka :/ už teraz sa mi dáko nepáčia, ,lebo ja som celkovo nízka a tak.. a behaním podobne,, mi isto zhrubnú , aj keď nie veľa..
@petbet1 a bezny clovek zije z vyssieho kalorickeho prijmu ako je 1500 to plati mozno pre 45kg zenu, ktora cely den len sedi. A lytka zavisia viac menej od genetiky ja na vypony davam asi 180kg a mam ich smiesnych 42cm, spoluziak nic nerobi a ma vacsie
@4lex musis schudnut zo vsade a pojdu aj boky dole